Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hanımlar. Ama inanın içim içimi yiyor. Mesela videoda biri demişki "ailem ve çevremden tepki gelmeyeceğini bilsem evlenirdim" bende ister istemez düşünüyorum ya evlenirsemde eşimin arkadaşlarından biri bula bula bunumu buldun derse ? işte bu düşünce beynimi kemiriyo
seninkisi engel bile sayılmaz ben cp engelliyim konuşma bozukluğu ellerimde titreme var ellerim titreme olduğu için çay kahve taşıyamam ama eşim çok yardımcı oluyor ve engelliyim desem bile eşim senin neren engellide öyle kendine hakaret ediyorsun diyor gerçek seven kişi onu görmüyor anlıyacağın senin sevgilinde görmüş olsaydı evlenme teklifi etmezdi emin ol ben bir sene evliyim ve şimdi bebeğimizi kucağımıza almak için gün sayıyoruz eşimdede hiç bir engel yok inşallah Allah sanada benim eşim gibi anlayışlı ise evliliği nasip etsin sanaBen engelli bir bayanım. sol ayağımda kısalık var. 1 yıldır görüştüğüm bir bey var. gecen hafta bana evlenme teklifi yaptı. Ama ben engelli olduğumdan gelecekte engelimden dolayı çıkacak sorunlardan dolayı korkuyorum. Şurada bir sokak roportajı var insanlar engelli biriyle evlenirmiydiniz sorusuna ailem karşı çıkar gibisinden cevaplar vermiş bakınız
....
açıkcası kafam çok karmaşık siz olsanız ne yapardınız? samimi cevap verin lütfen