Bu ara bende de öyle bir şey var, taaaaa lisedeki ilgi duyduğum birini ısrarla görüyorum. Değişik yani, evliyim bir çocuğum var. Rüya deyip geçiyorum bende :)Ben de rüyamda ısrarla birini görüyorum. Üstelik aramızda hiçbirşey de geçmedi. Günlük hayatımda aklıma da gelmiyor. Bunun bi nedeni var mı bilmiyorum :) Evliyim 2 çocuğum var
Bir şeyiniz için yardım edebilir. Genelde bu tür rüyalar bunu gösteriyor.Bu ara bende de öyle bir şey var, taaaaa lisedeki ilgi duyduğum birini ısrarla görüyorum. Değişik yani, evliyim bir çocuğum var. Rüya deyip geçiyorum bende :)
Birçoğu bilinç altı ama ne alaka dediğiniz şeyler eğer sürekli tersi çıkmıyorsa rüyanız çıkarım yapılabilir.Rüyalardan çıkarım yapmalı mıyız? Gerçekten bilinçaltı mı?
Sosyal medyadan takip ediyorum biraz ünlü biri :) Ama bir iletişimimiz yok, olması da çok muhtemel değil.Bir şeyiniz için yardım edebilir. Genelde bu tür rüyalar bunu gösteriyor.
O hiç belli olmaz. Seneler evvel bu tarz ulaşılmaz birini görmüştüm hiç alakam yokken. Sonra bir süre aynı projede çalıştım.Sosyal medyadan takip ediyorum biraz ünlü biri :) Ama bir iletişimimiz yok, olması da çok muhtemel değil.
Hayra çıksın diyelim.
Belki başarı haberlerini görürüm :)
Yani imkansız diye bir şey yoktur tabi ama dediğim gibi alanlarımız çok farklı.O hiç belli olmaz. Seneler evvel bu tarz ulaşılmaz birini görmüştüm hiç alakam yokken. Sonra bir süre aynı projede çalıştım.