Engel olamadığım rüyalarım.

Ben de rüyamda ısrarla birini görüyorum. Üstelik aramızda hiçbirşey de geçmedi. Günlük hayatımda aklıma da gelmiyor. Bunun bi nedeni var mı bilmiyorum :) Evliyim 2 çocuğum var

Ben de rüyamda ısrarla birini görüyorum. Üstelik aramızda hiçbirşey de geçmedi. Günlük hayatımda aklıma da gelmiyor. Bunun bi nedeni var mı bilmiyorum :) Evliyim 2 çocuğum var
Bu ara bende de öyle bir şey var, taaaaa lisedeki ilgi duyduğum birini ısrarla görüyorum. Değişik yani, evliyim bir çocuğum var. Rüya deyip geçiyorum bende :)

Bazıları evet bazıları değil. Gün içinde gördüğünüz bi şey çok farklı şeyleri tetikleyip 10 sene önceki bi konuyu da getirebilir rüyanıza.

Bu ara bende de öyle bir şey var, taaaaa lisedeki ilgi duyduğum birini ısrarla görüyorum. Değişik yani, evliyim bir çocuğum var. Rüya deyip geçiyorum bende :)
Bir şeyiniz için yardım edebilir. Genelde bu tür rüyalar bunu gösteriyor.

Bende sık sık üniversitesideki sevgilimi hep duygusal olarak görüyorum. Ozlemeden hasretten konuşuyor hep, bende evliyim ne alaka diyorum sürekli. Bı sürü ilişkim oldu, ama neden ısrarla görüyorum çözemiyorum.

Bir şeyiniz için yardım edebilir. Genelde bu tür rüyalar bunu gösteriyor.
Sosyal medyadan takip ediyorum biraz ünlü biri :) Ama bir iletişimimiz yok, olması da çok muhtemel değil.
Hayra çıksın diyelim.
Belki başarı haberlerini görürüm :)

Sosyal medyadan takip ediyorum biraz ünlü biri :) Ama bir iletişimimiz yok, olması da çok muhtemel değil.
Hayra çıksın diyelim.
Belki başarı haberlerini görürüm :)
O hiç belli olmaz. Seneler evvel bu tarz ulaşılmaz birini görmüştüm hiç alakam yokken. Sonra bir süre aynı projede çalıştım.

O hiç belli olmaz. Seneler evvel bu tarz ulaşılmaz birini görmüştüm hiç alakam yokken. Sonra bir süre aynı projede çalıştım.
Yani imkansız diye bir şey yoktur tabi ama dediğim gibi alanlarımız çok farklı.
Ahh yeni bir iş imkanı çıksa ne güzel olur. Şuan çalıştığım yerde mutsuzum, siz yardım edebilir deyince aklıma direk iş imkanı geldi.
Ama nasıl mümkün olur bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…