S sunnyshi Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 29 6 28 Pazartesi 10:03 Konu Sahibi sunnyshi #1 Meraba arkadaşlar, vajinamda yanma ve ilişki esnasında acı var. Ancak akıntım ve kaşıntım yok. Bu nedir acaba? Bilgisi olan var mı?
Meraba arkadaşlar, vajinamda yanma ve ilişki esnasında acı var. Ancak akıntım ve kaşıntım yok. Bu nedir acaba? Bilgisi olan var mı?
Ebrulibayan Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Ocak 2021 748 450 26 Pazartesi 10:53 Konu Sahibi sunnyshi #2 sunnyshi .!.: Meraba arkadaşlar, vajinamda yanma ve ilişki esnasında acı var. Ancak akıntım ve kaşıntım yok. Bu nedir acaba? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Mantar kaşıntı yapar. Öyle biliyorum. İdrar yolları enfeksiyonu yaşıyor olabilirsin. Doktora görün antibiyotik kullan bence.
sunnyshi .!.: Meraba arkadaşlar, vajinamda yanma ve ilişki esnasında acı var. Ancak akıntım ve kaşıntım yok. Bu nedir acaba? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Mantar kaşıntı yapar. Öyle biliyorum. İdrar yolları enfeksiyonu yaşıyor olabilirsin. Doktora görün antibiyotik kullan bence.
S sunnyshi Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 29 6 28 Pazartesi 10:54 Konu Sahibi sunnyshi #3 Ebrulibayan .!.: Mantar kaşıntı yapar. Öyle biliyorum. İdrar yolları enfeksiyonu yaşıyor olabilirsin. Doktora görün antibiyotik kullan bence. Genişletmek için tıkla... Asla hiç bir kaşıntım yok o nedenle ben de kararsız kaldım
Ebrulibayan .!.: Mantar kaşıntı yapar. Öyle biliyorum. İdrar yolları enfeksiyonu yaşıyor olabilirsin. Doktora görün antibiyotik kullan bence. Genişletmek için tıkla... Asla hiç bir kaşıntım yok o nedenle ben de kararsız kaldım
Ebrulibayan Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Ocak 2021 748 450 26 Pazartesi 10:55 Konu Sahibi sunnyshi #4 sunnyshi .!.: Asla hiç bir kaşıntım yok o nedenle ben de kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... Bence doktora görün. Test falan yaptır. Büyük ihtimalle enfeksiyondur. Geçmiş olsun
sunnyshi .!.: Asla hiç bir kaşıntım yok o nedenle ben de kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... Bence doktora görün. Test falan yaptır. Büyük ihtimalle enfeksiyondur. Geçmiş olsun
S sunnyshi Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 29 6 28 Pazartesi 10:58 Konu Sahibi sunnyshi #5 Ebrulibayan .!.: Bence doktora görün. Test falan yaptır. Büyük ihtimalle enfeksiyondur. Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
Ebrulibayan .!.: Bence doktora görün. Test falan yaptır. Büyük ihtimalle enfeksiyondur. Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler