Enfeksyon :(

Muskara

Kanadım değdi Sevda'ya
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
841
578
128
Ne zaman başka yerde tuvalete gitsem idrar yolu enfeksyonu kapıyorum. Bu durumla nasıl başa çıkabilirim hiç bilmiyorum. fikri olan var mı? Artık sürekli ağrı çekmekten bıktım.

Bukadar kolay kapabildiğine göre bağışıklık sistemin ile ilgili sıkıntı var demektir doktora git bence bunun için. Klozete falan oturma diyeceğim ama yapmıyorsundur bunu zaten umumi tuvaletlerde.

Bukadar kolay kapabildiğine göre bağışıklık sistemin ile ilgili sıkıntı var demektir doktora git bence bunun için. Klozete falan oturma diyeceğim ama yapmıyorsundur bunu zaten umumi tuvaletlerde.

Doktor ne der ki buna? Antibiotik verip gönderiyor. bana kalıcı çözüm gerekli canım.

Yok oturmuyorum zaten bide otursam ne olur acep halım?

Endokrinoloji bölümüne gidin ve gerekli tahlilleri yapsınlar. Ek olarak beslenmeniz nasıl her şeyi yer misiniz? Düzenli beslenir misiniz? Ve çocukken sık hasta olur muydunuz? Enfeksiyon problemini yaşar mıydınız?

Emin değilim ama bir dahiliye doktorunun yönlendirmesiyle endokrinoloji yada yetişkin immünoloji bölümü size yardımcı olabilir. Dahiliye doktoruna durumunuzu anlatıp on tahlilleri yaptırıp gerekli görürlerse yönlendiriyorlar. Direkt gidiliyor mu hatırlamıyorum

Ne zaman başka yerde tuvalete gitsem idrar yolu enfeksyonu kapıyorum. Bu durumla nasıl başa çıkabilirim hiç bilmiyorum. fikri olan var mı? Artık sürekli ağrı çekmekten bıktım.
Mecbur kalsanızda taharet Çeşmesi'ni de Sakın kullanmayın dışarıda.bende çok idrar yolu enfeksiyonu Olduğum için ve antibiyotik içsemde sık tekrarladığı için dikkat etmeye çalışıyorum.bide su az içince ve tuvaletinizi çok tutunca oluyor.

Endokrinoloji bölümüne gittinizmi. Sık idrar yolu enfeksiyonu geçiren herkesi yönlendirir ler.

Ben de ne zaman havuza gitsem enfeksiyon kaparım. Tuvalate dışarıda hiç gitmem gitsemde bi rulo peçete koyarım. Doktor kan değerlerimin düşük olduğunu o nedenle en küçük mikroptan bile etkilendiğimi söylemişti. Bi baktır istersen sende.

İdrar yolu enfeksiyonunun başka yerde tuvalete girmekle ilgisini anlayamadım. Yani o idrar deliğine değenle ilgili o, yoksa havadaki mikroptan bulaşmıyor. Oraya bir şey değdirmezseniz mikrop kapmaz.
O alanı temizleme alışkanlığıyla, bağışıklık sistemiyle ve hatta mesaneyi boşaltıp boşaltamamak, idrar yolu reflüsü gibü bir çok sebebi olabiliyor. Siz hiç vakit kaybetmeden üroloji doktoruna görünün. Bu alan ürolojidir. Sık idrar you enfeksiyonu olmak riskli bir şey.

Son düzenleme:
genel wc lere oturmadığınızdan mikrobu oradan kapmamışsınızdır
idrar yolu enf. başkaca şeylerden de ortaya çıkabilir
bu durumları da göz ardı etmemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…