How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

enfeksiyonları uzaklaştırmanın tek çaresi

munise19

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2008
208
3
296
41
İstanbul
kızlar çocuklarınızı ilaç ile tedavi yerine doğal beslemeye başlayın.doktorumun tavsiyesi üzerine kızıma keçiboynuzu (harnup) pekmezi sabah akşam şifa niyetine 1 çorba kaşığı verdim.1 aydır Allaha şükür hiç enfeksiyon geçirmedi ateşi de çıkmadı.biz her ay 2-3 kez enfeksiyona bağlı ateş yüzünden hastanelere geçerdi günümüz hatta hastanede bile yattık.kızlar lütfen sizden ricam bebişlerimize muhakkak pekmez verelim.gerçekten ben çok faydasını gördüm.balgamını hiç bir ilaç sökmemişti.yavrum öksürmekten kusmaktan zayıflamıştı 3 gün sonra balgamı söküldü ve bidaha balgamı olmadı.nasılmı keçiboynuzu 3 günde balgamını çözdü.diğer faydalarını internetten araştırın.ben kısaca buraya yazıcam ne kadar faydalıymış sizde görün.yavrularımız hastalanmasın ilaçlara mahkum olmasınlar bağışıklıkları kuvvetlensin.
KEÇİ BOYNUZU (HARNUP) PEKMEZİ FAYDALARI

*Kalsiyum bakımından çok zengindir (sütün 3 katı)
* İçindeki E vitamini sayesinde; öksürüğe, gribe, kemik erimesine ve kansızlığa iyi gelir.
* Balgam söktürür, göğsü yumuşatır, bronşları açar, sigara tiryakileri için faydalıdır ve nefes darlığına oldukça etkilidir.(Alerjik nefes darlığı çekenlere ısrarla keçi boynuzu pekmezi tavsiye edilir.)
* Yüksek ham selüloz etkisi ile bağırsak rahatsızlıklarına ve gastrite etkilidir. Mide ve bağırsak gazlarını dışarı atarak mide şişkinliğini giderir Bağırsak kurdu, tenya, solucan gibi bağırsak parazitlerini temizler. Mideye kuvvet verir.
* Yüksek mineral ve vitamin içeriği ile de diş ve diş etleri üzerinde çok olumlu etkileri vardır.
* Yüksek doğal şekerler, zengin mineraller (özellikle çinko) ve vitaminler (A , B , B2, B3, D) içeriği dolayısıyla doğal güç ve besin kaynağıdır.
* Yüksek sodyum ve potasyum içeriği sayesinde tansiyon, karaciğer ve akciğer üzerine çok yararlı etkileri bulunmaktadır. Kanın zehirli maddelerini temizler.
* İnsanlığın korkulu rüyası akciğer kanserini % 90 oranında önleme gücüne sahiptir.
* Kalbe faydalıdır, kalp çarpıntısını önler.
* İnsan vücuduna giren radyasyonu dışarı atar.
:emir_bebek:

paylaşımın için çok teşekkürler canım a.s.
ben üzüm ve dut pekmezi veriyorum ama şimdi birde keçiboynuzu alayım.

paylaşımın için çok teşekkürler canım a.s.
ben üzüm ve dut pekmezi veriyorum ama şimdi birde keçiboynuzu alayım.

canım bende dut pekmezi veriyorum.öğlen 1 çorba kaşığı. sabah akşamda keçiboynuzu pekmezi. eğer çocuğun tadını beğenmezse dut pekmezi karıştırıp ver.keçiboynuzu diğer pekmezlere göre koyu ve mayhoş bir tadı var.benim kızım karıştırmadan yiyor.alıştı.inşallah senin kızında alışır.sakın açık satılanlardan alma.markalı ve kapalı ambalaj olsun.ben 1400 gr ını 10 tl ye aldım.unutmadan birde sabah 1 tavuk yumurtası ve 1 bıldırcın yumurtasını çırpıp tavada az yağda pişirip veriyorum.bıldırcın yumurtasıda çok faydalı.onuda tavsiye ederim.

çok saol canı m paylaşımın için

rica ederim canım.herşey çocuklarımız için.çocuk büyütmek bir sanat işi.sadece beslenmesi yetmiyor sosyal olması da bizim yetiştirmemize bağlı.Allah çocğu olmayan annelerede evlat nasip etsin.o kadar güzel bir duygu ki onların bir gülüşü sarılması bile bütün kızgınlığını yorgunluğunu alıp götürüyor.opuyorumnanaktan

ne zamandır ihmal ediyordum veriyim bari,yalnız ateşli çocua pekmez vermemeli bence çünkü pekmez vücut ısısını artıran birşey

ne zamandır ihmal ediyordum veriyim bari,yalnız ateşli çocua pekmez vermemeli bence çünkü pekmez vücut ısısını artıran birşey

bende öyle biliyordum canım.ben kızıma ateşliyken bile verdim müthiş balgam söktü.çünkü balgam ateş yapıyor.inan 2 aya yakındır keçiboynuz pekmezi veriyorum çok şükür ateşimiz yok

kızlar çocuklarınızı ilaç ile tedavi yerine doğal beslemeye başlayın.doktorumun tavsiyesi üzerine kızıma keçiboynuzu (harnup) pekmezi sabah akşam şifa niyetine 1 çorba kaşığı verdim.1 aydır Allaha şükür hiç enfeksiyon geçirmedi ateşi de çıkmadı.biz her ay 2-3 kez enfeksiyona bağlı ateş yüzünden hastanelere geçerdi günümüz hatta hastanede bile yattık.kızlar lütfen sizden ricam bebişlerimize muhakkak pekmez verelim.gerçekten ben çok faydasını gördüm.balgamını hiç bir ilaç sökmemişti.yavrum öksürmekten kusmaktan zayıflamıştı 3 gün sonra balgamı söküldü ve bidaha balgamı olmadı.nasılmı keçiboynuzu 3 günde balgamını çözdü.diğer faydalarını internetten araştırın.ben kısaca buraya yazıcam ne kadar faydalıymış sizde görün.yavrularımız hastalanmasın ilaçlara mahkum olmasınlar bağışıklıkları kuvvetlensin.
KEÇİ BOYNUZU (HARNUP) PEKMEZİ FAYDALARI

*Kalsiyum bakımından çok zengindir (sütün 3 katı)
* İçindeki E vitamini sayesinde; öksürüğe, gribe, kemik erimesine ve kansızlığa iyi gelir.
* Balgam söktürür, göğsü yumuşatır, bronşları açar, sigara tiryakileri için faydalıdır ve nefes darlığına oldukça etkilidir.(Alerjik nefes darlığı çekenlere ısrarla keçi boynuzu pekmezi tavsiye edilir.)
* Yüksek ham selüloz etkisi ile bağırsak rahatsızlıklarına ve gastrite etkilidir. Mide ve bağırsak gazlarını dışarı atarak mide şişkinliğini giderir Bağırsak kurdu, tenya, solucan gibi bağırsak parazitlerini temizler. Mideye kuvvet verir.
* Yüksek mineral ve vitamin içeriği ile de diş ve diş etleri üzerinde çok olumlu etkileri vardır.
* Yüksek doğal şekerler, zengin mineraller (özellikle çinko) ve vitaminler (A , B , B2, B3, D) içeriği dolayısıyla doğal güç ve besin kaynağıdır.
* Yüksek sodyum ve potasyum içeriği sayesinde tansiyon, karaciğer ve akciğer üzerine çok yararlı etkileri bulunmaktadır. Kanın zehirli maddelerini temizler.
* İnsanlığın korkulu rüyası akciğer kanserini % 90 oranında önleme gücüne sahiptir.
* Kalbe faydalıdır, kalp çarpıntısını önler.
* İnsan vücuduna giren radyasyonu dışarı atar.
:emir_bebek:

kesinlikle çok faydalı ben iki oğlumada harnup pekmezi içirdim..mesela her sabah bir tatlı kaşığı şurup gibi yuttururdum üzerinede hemen bir yudum su...inanın ikisinde de kansızlık nedir yaşamadım..gerci büyük oğlumdaki kansızlık üzerine başlamıştım..hiçte bırakmamıştım o gün bu gündür kansızlık tarihe karıştı maşallah...opuyorumnanaktan

harnup pekmezinin yararını ben de biliyordum ama kızıma henüz vermedim. Ben de sabahları aç karnına (doktorum öyle dedi) 1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi veriyorum. Ancak geçenlerde bir tv kanalında bir çocuk doktoru "çocuklarınıza pekmez vermeyin, geleceğin tansiyon hastalarını yaratıyorsunuz" dedi. Doktorlar da çocuk beslenmesi konusunda ikiye bölünmüş durumda. Kime inanacağımızı şaşırıyoruz. akannehir

kızlar bende kızıma arı sütü+polen+bal+propolis karışımı veriyorum.arı sütü polen ve propolisin faydalarını bir araştırın...
Propolis, arıların bitki, tomurcuk ve filizlerinden topladığı çok kuvvetli anti viral, anti bakteriyel, anti fungal etkiye sahip yapışkan organik bir maddedir. Arılar; kovan içerisindeki besinleri, yavruyu ve kendini çeşitli mikroplardan (virüsler, bakteriler, mantarlar) korumak için propolis toplarlar ve bununla kovanın içerisini dezenfekte ederler. Propolis; doğal bir antibiyotik olarak adlandırılabilir. Polen, bitkilerin döllenmesinde önemli rolü olan çiçek tozlarıdır. ıçerdiği vitamin, protein ve minareler ile tamamen doğal bir besin maddesidir. Arısütü ise işçi arıların, kraliçe arıyı beslemek için yaptıkları bal emilsiyonudur. Besin değeri son derece yüksektir.

Kızım altı yaşında.Bende kızıma dut ve üzüm pekmezi verdim ara ara.Kesinlikle faydasına inanıyorum.Özellikle bebekken boğazında balgamlı öksürük olurdu,ilaçlar tam fayda vermezdi.Bende pekmezi cezvede az ısıtıp ver
irdim ve kızım balgamını söker ve rahatlardı,bunu tavsiye ederim size..

canım bende dut pekmezi veriyorum.öğlen 1 çorba kaşığı. sabah akşamda keçiboynuzu pekmezi. eğer çocuğun tadını beğenmezse dut pekmezi karıştırıp ver.keçiboynuzu diğer pekmezlere göre koyu ve mayhoş bir tadı var.benim kızım karıştırmadan yiyor.alıştı.inşallah senin kızında alışır.sakın açık satılanlardan alma.markalı ve kapalı ambalaj olsun.ben 1400 gr ını 10 tl ye aldım.unutmadan birde sabah 1 tavuk yumurtası ve 1 bıldırcın yumurtasını çırpıp tavada az yağda pişirip veriyorum.bıldırcın yumurtasıda çok faydalı.onuda tavsiye ederim.

benim kızım 6 buçuk aylık ben pekmezi ara sıra mamasına karıştırıyorum ama şurup gibi vermek daha fazdalıymış ancak erkenmi diye korkuyorum bide her sabah mı içiriyonuz pekmezi kızım için erkenmi yardımcı olursanız sevinirim yumurtayı ne zaman vermeye başladınız bıldırcın yumurtasıyla berbaber

kesinlikle katılıyrm. benim oğlum 3 yaşında ve ilk 2 sene ateşli hastalık çok geçirdik. hep boğaz enfeksiyonu. harnup keçi boynzu pekmesinden sonra çok şükür hiç hastalanmadı. ateş hiç olmadı 1 senedir. sabah akşam 1 yemek kaşığı veriyorm. yalnız ben içine toz zencefil de katıyorm. zencefil doğal antibiyotik görevi görüyor.
bir çay bardağı pekmeze bir çay kaşığı katıp iyice karıştırıp sabah akşam veriyorm :)
herkese tavsiyem mtlaka deneyin

benim kızım 6 buçuk aylık ben pekmezi ara sıra mamasına karıştırıyorum ama şurup gibi vermek daha fazdalıymış ancak erkenmi diye korkuyorum bide her sabah mı içiriyonuz pekmezi kızım için erkenmi yardımcı olursanız sevinirim yumurtayı ne zaman vermeye başladınız bıldırcın yumurtasıyla berbaber

merhaba.ben kızıma şurup niyetine her sabah akşam 1 çorba kaşığı veriyorum.kızım 1.5 yaşında.ek gıdaya 5-6 aylıkken başlamıştım ve pekmeze de o zaman başladım.çünkü kansızlığı vardı.o kadar kan ilacı kullandık değerleri yükselmemişti.bu pekmez sayesinde değerleri maşallah düzeldi.doktorda zaten ilacı kesti sen bildiğin gibi pekmeze devam et dedi.kızınınz için erken değil ama az verin eğer ek gıdaya başladıysanız 1 tatlı kaşığı sabah akşam şifa niyetine verin.keçiboynuzu pekmezinin tadı biraz mayhoş.ben dut pekmezi ile karıştırıp veriyorum.yani siz 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu 1 tatlı kaşığı dut pekmezini fincanda karıştırın yarısını sabah yarısını akşam yatmadan verin.faydasını göreceksiniz.bıldırcın yumurtasını ve normal yumurtayı ek gıdaya başladıktan sonra başladım.yemek ayırt etmedim.sadece yağlı olmamasına dikkat ettim.kızım biberondan mama yemediği için kaşıkla alıştırdım.çatal ve kaşıkla yedirdim yemeklerini o yüzden çiğneme alışkanlığı edindi.o sebepten yumurtasını biberonda mamasına karıştırmadım.normal 1 tavuk yumurtasına 1 bıldırcın yumurtasını kırıp karıştırdım.tavada hafif yağda az tuzla pişirdim.kızınız için nasıl seviyorsa öyle yapın ama biberonda yiyeceğini sanmıyorum.yağda deneyin yada haşlayın.hangisini severse.ayrıca aylık kontrollerde doktorada söyleyin.ben sadece a yaşa kadar bal ve inek sütü verilmeyeceğini biliyorum.

kızlar bende kızıma arı sütü+polen+bal+propolis karışımı veriyorum.arı sütü polen ve propolisin faydalarını bir araştırın...
Propolis, arıların bitki, tomurcuk ve filizlerinden topladığı çok kuvvetli anti viral, anti bakteriyel, anti fungal etkiye sahip yapışkan organik bir maddedir. Arılar; kovan içerisindeki besinleri, yavruyu ve kendini çeşitli mikroplardan (virüsler, bakteriler, mantarlar) korumak için propolis toplarlar ve bununla kovanın içerisini dezenfekte ederler. Propolis; doğal bir antibiyotik olarak adlandırılabilir. Polen, bitkilerin döllenmesinde önemli rolü olan çiçek tozlarıdır. İçerdiği vitamin, protein ve minareler ile tamamen doğal bir besin maddesidir. Arısütü ise işçi arıların, kraliçe arıyı beslemek için yaptıkları bal emilsiyonudur. Besin değeri son derece yüksektir.

doktor bunları bize 2 yaşından sonra önerdi.sizin kızınız kaç yaşında ?

merhaba.ben kızıma şurup niyetine her sabah akşam 1 çorba kaşığı veriyorum.kızım 1.5 yaşında.ek gıdaya 5-6 aylıkken başlamıştım ve pekmeze de o zaman başladım.çünkü kansızlığı vardı.o kadar kan ilacı kullandık değerleri yükselmemişti.bu pekmez sayesinde değerleri maşallah düzeldi.doktorda zaten ilacı kesti sen bildiğin gibi pekmeze devam et dedi.kızınınz için erken değil ama az verin eğer ek gıdaya başladıysanız 1 tatlı kaşığı sabah akşam şifa niyetine verin.keçiboynuzu pekmezinin tadı biraz mayhoş.ben dut pekmezi ile karıştırıp veriyorum.yani siz 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu 1 tatlı kaşığı dut pekmezini fincanda karıştırın yarısını sabah yarısını akşam yatmadan verin.faydasını göreceksiniz.bıldırcın yumurtasını ve normal yumurtayı ek gıdaya başladıktan sonra başladım.yemek ayırt etmedim.sadece yağlı olmamasına dikkat ettim.kızım biberondan mama yemediği için kaşıkla alıştırdım.çatal ve kaşıkla yedirdim yemeklerini o yüzden çiğneme alışkanlığı edindi.o sebepten yumurtasını biberonda mamasına karıştırmadım.normal 1 tavuk yumurtasına 1 bıldırcın yumurtasını kırıp karıştırdım.tavada hafif yağda az tuzla pişirdim.kızınız için nasıl seviyorsa öyle yapın ama biberonda yiyeceğini sanmıyorum.yağda deneyin yada haşlayın.hangisini severse.ayrıca aylık kontrollerde doktorada söyleyin.ben sadece a yaşa kadar bal ve inek sütü verilmeyeceğini biliyorum.

çok sağol teşekkür ederim pekmeze hemen başlıcam yumurtadan korkuyorum doktor sarının yarısını ver beyazını verme dedi gerçi ek gıdaya başladıktan sonra bende pek ayrım yapmıyorum ama işte bazen korkuyorum beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.

arkadaşlar ben üzüm pekmezi veriyorum ama bu harnup pekmezini bebek ne kadarlık olunca vermeye başlayabiliriz?????????

arkadaşlar ben üzüm pekmezi veriyorum ama bu harnup pekmezini bebek ne kadarlık olunca vermeye başlayabiliriz?????????

arkadaşım ben dut pekmezi ile karıştırıp veriyorum.üzüm pekmezi de olur.sen yine aylık kontrollerde doktoruna sor sanırım kullan diyecektir pekmezin her çeşidi çocuk için faydalı kan yapıyor

Back