enfeksiyon

pingca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
368
788
33
33
merhaba kizlar ben bekarim ve eskiden beri sürekli enfeksiyon geciriyorum idrar yolları ile alakali.. Bide mantar olmuş vajinit dedi doktor antibiyotik kullnamiyorum doğal tedavi olarak idrar yollari için ne onerirsiniz ben soğan suyu iciyorum ama o da akinti yapiyor sanki kahverengi akinti olmaması lazim sizliyor çünkü başka bildiğiniz bi yöntem kullandiginiz bi kür varmi ?

Canım valla bende bekarken senin gibiydim evlendi 7 seneye gircem hala var geçse de sürekli tekrarlıyor benimki böbrek le de alakalı olabilir benim hem idrar yolu enfeksiyonu hem de böbrek lerde enfeksiyon kum felan var yinede belki bulursun çözüm inşallah geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.
Bitkiselden ziyade, Dr'unuzun tavsiye ettikleri doğrultusunda hareket etmenizde fayda var.
Ben bir sefer aynı şekilde rahatsızlanmıştım, çok sık rastladığım birşey değil.
Ama ne kadar feci ve rahatsız edici olduğunu biliyorum.

En önemli dikkat edilmesi gereken konu, her yerde wc kullanmamak kullanıldığında da dikkat etmek.
Her gün iç çamaşırını değiştirmek, özellikle yatmadan önce geceleri.

Dr'um bana fitil vermişti. O çok iyi gelmişti.
3 doz, doz bitimine kadar geçmişti zaten diyebilirim.

Şifa dilerim tekrardan.

Canım valla bende bekarken senin gibiydim evlendi 7 seneye gircem hala var geçse de sürekli tekrarlıyor benimki böbrek le de alakalı olabilir benim hem idrar yolu enfeksiyonu hem de böbrek lerde enfeksiyon kum felan var yinede belki bulursun çözüm inşallah geçmiş olsun
siz nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz peki sizede çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.
Bitkiselden ziyade, Dr'unuzun tavsiye ettikleri doğrultusunda hareket etmenizde fayda var.

En önemli dikkat edilmesi gereken konu, her yerde wc kullanmamak kullanıldığında da dikkat etmek.

Şifa dilerim tekrardan.
teşekkür ederim gerçekten çok zor bir durum artık ilaç da kullanmak istemiyorum sürekli, bitkilerde çare arıyoruz. ,
ben günde 2 kere iç çamaşırımı değiştiririm tuvalete de çok dikkat ediyorum ama bi türlü bu enfeksiyon ve mantar döngüsünden kurtulmadım :(

merhaba kizlar ben bekarim ve eskiden beri sürekli enfeksiyon geciriyorum idrar yolları ile alakali.. Bide mantar olmuş vajinit dedi doktor antibiyotik kullnamiyorum doğal tedavi olarak idrar yollari için ne onerirsiniz ben soğan suyu iciyorum ama o da akinti yapiyor sanki kahverengi akinti olmaması lazim sizliyor çünkü başka bildiğiniz bi yöntem kullandiginiz bi kür varmi ?

Iç çamaşırlarını ütülemelisin istisnasız.
Günlük ped vs. kullanmamalısın. pamuklu ince hava geçiren steril küçük havlular var tavsiye ederim bunlarıda hergün değiştirip ütülemelisin.
(Prof. dr. tavsiyesi alan kuzenimden öğrenmiştim bunu duyana kadar bende günlük ped kullanıyordum kesinlikle günlük ped kullanma)

Çok geçmiş olsun.

Şifa dilerim tekrardan.

Bende truflucan tabletle tekrarlayan mantardan kurulmuştum piyasadaki tüm ilaç ve fitilleri dr. tavsiyesyle kullandktan sonra hemde. Bi daha yaşamadım çok şükür herkese geçmiş olsun

teşekkür ederim gerçekten çok zor bir durum artık ilaç da kullanmak istemiyorum sürekli, bitkilerde çare arıyoruz. ,
ben günde 2 kere iç çamaşırımı değiştiririm tuvalete de çok dikkat ediyorum ama bi türlü bu enfeksiyon ve mantar döngüsünden kurtulmadım :KK43:

Anlıyorum çok geçmiş olsun.
Demekki hassas bir yapınız var.

Kolanye dene bence iyi geliyo mantara pamuga dok ve bolgeye uygula canin cok yanacak o yuzden sac kurutma makinasi tut sogutarak uygula ki cok yanmasin canin.iki gunde bir yap gecer insallah.
Idrar yollarinada monurol diye bi toz var o cok iyi gecnisolsun.

siz nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz peki sizede çok geçmiş olsun
Ben hala bir çözüm bulamadım şuan enfeksiyonum yok ama sürekli enfeksiyonu oluyor yani tuvaletten snra altını ıslak bırakmamaya çalış kurut yani :)

Öncelikle geçmiş olsun. Burdan ezbere tedavi önermek yada uygulamak çok yanlış istenmeyen sonuçlar görülebilir. Enfeksiyonun uzun süreli var olması teşhis sürecinin gözden geçirilmesi gerektiğini düşündürüyor. Böyle enfeksiyon etkenlerinin doğru tespiti tedavi için çok önemli. Bunun için size FEMOFLOR CİNSEL BULAŞ TARAMA Testtini yaptırmanızı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
10 gündür sogan kürü yapıyorum bu durumdan dolayı sizin dediğini akıntı dan daha hic olmadim

10 gündür sogan kürü yapıyorum bu durumdan dolayı sizin dediğini akıntı dan daha hic olmadim
doktorla görüştüm kist oluşumu varmış zararsız dedi akıntım ondan oluyomuş kahverengi olan. soğan kürü iyi geldi mi size ?

doktorla görüştüm kist oluşumu varmış zararsız dedi akıntım ondan oluyomuş kahverengi olan. soğan kürü iyi geldi mi size ?
Bugün 13 gün oldu kuru yapali ama benden öyle akıntı falan hiç gelmedi. Adetleri düzenlidir . Sonuç nedir bende bilmiyorum. Bende vajinal akıntı vardi

Back