M mrlcrmn Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2014 4 0 1 İstanbul 7 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mrlcrmn #1 Merhaba hamlar Enfeksiyon ilaçlarını kullanırken hamile kalınıyo diyolar aranızda bu tedavi sırasnda hamilr kalan var mı acaba?
Merhaba hamlar Enfeksiyon ilaçlarını kullanırken hamile kalınıyo diyolar aranızda bu tedavi sırasnda hamilr kalan var mı acaba?
B banuras Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2014 22 4 3 Zonguldak 4 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mrlcrmn #2 mrlcrmn .!.: Merhaba hamlar Enfeksiyon ilaçlarını kullanırken hamile kalınıyo diyolar aranızda bu tedavi sırasnda hamilr kalan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... merhaba enfeksiyon tedavisi ne oluyo yani ilacı neye göre başlanıyo bu tedaviye dr a ne şikayetle gittiniz ben hamile kalmadım ama hamileyken erken doğum yaptım enfeksiyon yuzunden o yuzden merak ettim
mrlcrmn .!.: Merhaba hamlar Enfeksiyon ilaçlarını kullanırken hamile kalınıyo diyolar aranızda bu tedavi sırasnda hamilr kalan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... merhaba enfeksiyon tedavisi ne oluyo yani ilacı neye göre başlanıyo bu tedaviye dr a ne şikayetle gittiniz ben hamile kalmadım ama hamileyken erken doğum yaptım enfeksiyon yuzunden o yuzden merak ettim