- 23 Kasım 2021
- 337
- 39
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum onlarda ureme olmuyor 2 kez baktırdım ama akıntım olmadııgı ana mı denk gelıyorum bılmıyorum. Gercı ıdrarda bakıyolar ama orda ureme olmuyor sonra devlet hast ısrar tahlılı verıyoeum lokosıt cıkıyor. Akıntı asırı zatenOzel laboratuvarda cok detayli testler yapılıyor doktorların klasik baktiklari dışında bor cok şeye bakılıyor ona baktirmanizi tavsiye ederim muhtemelen dogru ilaci veremediler
Evet canım pcr std yaptırdım ureme olmuyor ama doktor bakınca enfeksıyon varÖzel idrar kültür testlerine baktirdinizmi
Benım kullandıklarımı o da kullanıyor her seferındeEvli misiniz. Evliyseniz eşinizin tedavi olması gerekiyordur belkide
Merhabalar umarım gecmıstır sıkayetınız. Bende ureme olmuyor ama enfeksıyon var. Sızde ne uremesı oldu doktorunuz kımdı acabavajinal enfeksiyon olunca idrarda lökosit çıkar ama üreme olmaz çünkü idrar yolu enfeksiyonunuz yok aynısını yaşadım idrarda lökosit çıktı ama idrarda üreme olmadı. kadın doğumda vajinal örnek aldı orda çıktı
Benimde 1 yıldır enfeksiyon var ne kadar ilac kullandiysam hir an bile geçmedi merak ettiğim şey uzun vadede bana bir zararı olur muKızlar enfeksiyondan kurtulamıyorum dünya kadar ilaç içmeme rağmen. Daha doğrusu ne enfeksiyonum var anlamıyorumda doktor enfeksıyon var dıyor tahlıllerde uremıyor. Sızın belırtılerınız neydı nasıl gectı toplanalım mı cok agrı ve yanma yapıyor dayanamıyorum 3 yıldır
Benim tüpümü tıkalı yapmıs yumurtalıgım yapısmıstı bıde bagırsakta vardı senın ne enfeksıyonu uruyorBenimde 1 yıldır enfeksiyon var ne kadar ilac kullandiysam hir an bile geçmedi merak ettiğim şey uzun vadede bana bir zararı olur mu
Bana kültür yapmadılar. Akıntıdan örnek alip mikroskopta bakıp enfeksiyon var demişti. Siz yumurtalıgın yapıştıgini nasıl anladiniz ve bağırsaklarda olduğunu nasıl anladınız belirtileri var mi yoksa doktora mi gittinizBenim tüpümü tıkalı yapmıs yumurtalıgım yapısmıstı bıde bagırsakta vardı senın ne enfeksıyonu uruyor
Aaa hangı doktora gıttınız. Benım cok agrı ve yanms oluyodu o bolgede o yuzden amelıyat oldum dayanamıyosum. Yapısıklık bu sıkayetlerı yaparmısBana kültür yapmadılar. Akıntıdan örnek alip mikroskopta bakıp enfeksiyon var demişti. Siz yumurtalıgın yapıştıgini nasıl anladiniz ve bağırsaklarda olduğunu nasıl anladınız belirtileri var mi yoksa doktora mi gittiniz