Enfeksiyon

nastahosta

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2020
77
27
38
Arkadaşlar dalak ve kasık ağrılarım oluyor enfeksiyon ilacı kullanıyorum fitil kullanıyorum ağrılarımın devam etmesı ve dalagımın agrıması normal mi

Arkadaşlar dalak ve kasık ağrılarım oluyor enfeksiyon ilacı kullanıyorum fitil kullanıyorum ağrılarımın devam etmesı ve dalagımın agrıması normal mi
ne enfeksıyonu oldun belırtmemıssın? rahım mı ıdrar yolu mu bagırsakların mı?? .. dalak agrısı oldugunu ne dusundurttu bölgesı mı yanı karnın sol tarafı mı agrıyo dıye? doktor sana dalakta problem mı var dedı? mıden olmadıgına emın mısın ? eger doktor dedıyse enfeksıyondan dalagın agrıyo dıye onun verdıgı ılaclar dısına cıkamazsın. buyume var mı bılmıyorz kı? bılemeyız kısaca

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahim enfeksiyonu karnımın sol tarafı agrıyor o yuzden dalak agrısı diyorum ve kasıklarım cok agrıyor doktor duzgun muayene bile etmedi ki doktora gittiğimde dalagım agrımıyordu bide bilmiyorum iki göğsümün arası cok sıkısıyor ve karantına da oldugum ıcın dısarı cıkamıyorum

karantınadayken de doktora gıdebılıyorsun ambulans cagırabılıyorsun vs. sadece haber etmen lazım polıse falan. bence aksatma bu agrı dalak gb gelmese de( cunku dagılmıs enfeksıyondan cok cok kotu seyler aklıma gelır hıc gerek yok.) doktora gıtmen ve duzgunce kontrol edılmenı onerıyorum.

Ne gibi şeyler geliyor aklınıza doktor baktı mantar ve enfeksıyon var dedı enfesıyon için fitit mantar ıcın krem verdı fitil kullanımım bitince gecmezse gıderım doktora sadece kasık ağrılarım cok o rahatsız edıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…