Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfeksiyon canım. Bende de var mantar da olabilir sirkeli suyla yıka günde 2 kere geciyoMerhaba genelde hiç vajinal kaşıntım olağanüstü bi akıntım yoktur. Ama sadece iç çamaşırında olan sarı lekeler normal mi emfeksiyon mu merak ediyorum normalde öyle mi olur acaba![]()
Ama çok değil hafif iki günde oluyo mesela akıntı gibi de değil nasıl anlaşılıır peki testi tehlili nasıl olurEnfeksiyon canım. Bende de var mantar da olabilir sirkeli suyla yıka günde 2 kere geciyo
Mantar büyük ihtimal. Jinekolijiye gidip anlatırsan durumunu kan da isteyebilir krem de verebilir.Ama çok değil hafif iki günde oluyo mesela akıntı gibi de değil nasıl anlaşılıır peki testi tehlili nasıl olur
Ama o kaşıntı falan yapmaz mı ya yada başka bişeyMantar büyük ihtimal. Jinekolijiye gidip anlatırsan durumunu kan da isteyebilir krem de verebilir.
Anladiigim kadarıyla kaşıntın yok sadece leke var. Enfeksiyon lekesi o sarı leke. Islak bırakma kurula hep lavabo çıkışıAma o kaşıntı falan yapmaz mı ya yada başka bişey
merhaba , mantarın çeşitleri vardır , iç mukozoda ise kaşıntı hissetmezsiniz , sarı renk ise kesinlikle mantarın bir çeşit belirtisidir. Vakit kaybetmeden kadındoğum uzmanına görünün , iç çamaşırlarınızı bebek deterjanı ile yıkayın ve ütü yaparak giyin. geçmiş olsun.Merhaba genelde hiç vajinal kaşıntım olağanüstü bi akıntım yoktur. Ama sadece iç çamaşırında olan sarı lekeler normal mi emfeksiyon mu merak ediyorum normalde öyle mi olur acaba![]()
Vajinal ultrasonla mı baktıCanım senin anlattığın bendede vardı kaşıntı koku vs vajinit dedi doktor fitil verdi
Teşekkür ederiim gidicem en yakn zamandamerhaba , mantarın çeşitleri vardır , iç mukozoda ise kaşıntı hissetmezsiniz , sarı renk ise kesinlikle mantarın bir çeşit belirtisidir. Vakit kaybetmeden kadındoğum uzmanına görünün , iç çamaşırlarınızı bebek deterjanı ile yıkayın ve ütü yaparak giyin. geçmiş olsun.
teşhisi bizlerle de paylaşmayı unutmayın ♥Teşekkür ederiim gidicem en yakn zamanda
Evet öylede baktıVajinal ultrasonla mı baktı
Adetim gelsin adet döneminde gidicem kan testi yaptırcam enfeksiyon çıkıyormuş adet bitince yine gidicrm vajinal ultrason içinteşhisi bizlerle de paylaşmayı unutmayın ♥