Enfeksiyon

Nusin12

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
7
3
16
28
2 senedir bitmeyen bi enfeksiyonum var kullanmadıgım ilaç kalmadı eyer bu seferde geçmese iltahaplı bölgeyi yakıcaz dedi doktor başına gelen varmı

Bir şey soracaktım. Bobreklerinize kadar vuran bir ağrı oldu mu.

Geçmeyen enfeksiyonun mutlaka bi sebebi vardır.
Eşinizle beraber oldukça sizden ona bulaşır ondan size geçer kısır döngü olur.
Tedavi sürecinde ekstra dikkat etmeniz gerekir.
Hatta o süreçte ilişki olmasa daha iyi, yada prezervatif kullanmanızı öneririm.
Kullandığınız çamaşırlar tam pamuk olsun sentetik olmasın.
Ve yüksek ısıda yıkayıp ütüleyin.
Birde günlük pedde bazı bünyelerde enfeksiyon ve mantara neden olur.

2 senedir bitmeyen bi enfeksiyonum var kullanmadıgım ilaç kalmadı eyer bu seferde geçmese iltahaplı bölgeyi yakıcaz dedi doktor başına gelen varmı
Bendede vardı ne ilaç içsem fayda etmiyordu iç çamaşırımıda sıklıkla değiştiriyordum en son bir kez gün içerisinde banyoya gıdıp sıkcak su yeşil sabunla belden aşağı özel bölgeyi iyice yıkadım iç çamaşırımı değiştim birde gece yatmadanda aynı şekildr yaptım çok şükür bir haftada etkisini gösterdi enfeksiyonda baya azalfı 15 güne hiç birşeyim kalmadı sende öyle yap iyi gelir

Esli antibiyotik tedavisi olun
Beyaz pamuklu ic camasiri kullanin
2 kez durulama yaptirin
Yuksek isida utuleyerek giyin
Ic çamaşırları makinada ayri ve yuksek isida yikayin
Genital bolgeye sabun dus jeli sampuan vs kullanmayın
Wc sonrasi onden arkaya temizlik yapin
Genital bolgeyi islak birakmayin
Gece ic camasiri giymeyin.

Enfeksiyonun ne gibi belirtisi oluyo kizlar bende surekli vajinamda kasinti var deli gibi kasiniyo biraz ic casimirimi utuleyip koyuyorum o gun rahatliyo ertesi gunu bidaha 4 ay once doktora gitti smear testi yapti bisey cikmadi delircem artik kafayi yicem ya 4 tane doktora gittim

Bir şey soracaktım. Bobreklerinize kadar vuran bir ağrı oldu mu.
Bendede vardı enfeksiyon bı aralar Allah'ıma çok şükür kurtuldum benimki hem böbreklerime hem belime kasinlarima birden yukleniyordu sizdedemi var

Banyo yaptıktan sonra rahatlama oluyorsa günlük banyo yapın zamanla geçer.

Ben de sadece bol limonlu su fayda ediyor. Bir de probiyotikli yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…