hayırlısı olsun canım karar senın tabı ınsanın bebek isteği herseyın onune gecebılıyor ben senı çok iyi anlıyorum
merhaba arkadaşlar, yazdıklarını okuyunca yaşadıklarım gözümün önünden geçti birden.. ben enfeksiyon nedeniyle düşük yaptım. doktorum enfeksiyonu göremediği için 18. haftaya kadar herşeyin normal olduğunu söylüyordu, bir gece aniden başlayan kasık ağrısı ile su kesem boşaldı. doktorumu değiştirdim şimdiki yeni doktorum bunun nedeninin enfeksiyon olduğunu söyledi zaten düşük sonrası yeniden tekrarladığı için enfeksiyondan dolayı hastanede falan yattım.hiç bir belirti vermeden ilerliyor zaten benim de akıntım falan yoktu son dönemlerde ilerlemiş halinde koyu sarı akıntım oluyordu ... sonuçta bu enfeksiyon su kesesine yapışarak keseyi delmiş ve bebeğimin tüm suyu boşalmıştı. bence önce bunun tedevisini ol sonra düşün derim şanslısın bunu doktorun görmüş benim öyle bir şansım olmadı o dönem gittiğim doktorum göremedi enfeksiyonu h.ü de profesördü üstelik...
merhaba kızlar.enfeksıyon hamıle kalmayı engeller mı?bende de enfeksıyon olusuyor.doktorum bana ole bısey dememıstı hıc.zaten doktorumu degıstırdım.persembe gunu yenı doktoruma gıdıcem bakalım o ne soyleyecek..
geçirilen her enfeksiyonun riski var tabii ki de ama derecesine bağlı... benim ki zamanında farkedilemediği için tüm karın içine yayılmıştı (pıd) tıbbi amlamı. bu yüzden 5 gün hastanede yattım şimdi iyiyim fakat bu enfeksiyon tüplerde tıkanıklığa ve dış gebeliğe ya da gebe kalmakta zorluğa neden olabilieceğini söylemişti doktorum ama bunun önceden ultrasonla falan görülmesi zormuş anlamanın tek yolu laparoskopik cerrahiymiş ama şuan bilemiyorum yaza yeniden gebe kalmayı deneyeceğim olmazsa artık bakacağız...
Bu msj yazarken meger hamileymisim ben haberim yokmus.taaa gecmise gittim bi an.yenide de 3.cocugumu dogurdum.merhaba kızlar.enfeksıyon hamıle kalmayı engeller mı?bende de enfeksıyon olusuyor.doktorum bana ole bısey dememıstı hıc.zaten doktorumu degıstırdım.persembe gunu yenı doktoruma gıdıcem bakalım o ne soyleyecek..
Akinti yumurtladigina isaret ama kokulu olamsi iyi degil onu tedavi ettirince hamile kalabilirsin insallah.hakkinizda hayirlisi olsun.Merhaba arkadaşlar bn yeni katıldım aranıza 6 aylık evliyim bn daha evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık ama hala çocuğumuz yok guatrım vardı acaba ondanmı diye düşündüm doktora gittim oda değilmiş doğum doktoruna gitmedim hiç acaba bnde mi enfeksiyon fln kaptim o yüzden mi olmuyor adetimin 1. Gününden 2 hafta fln sonra bi akıntı oluyor bnde pis kokulu fln enfeksiyon olabilirmi acaba bide bn evlenmeden önce adet düzensizliğim vardı gec olurdum 2 ay bile suruyordu bazen son 2 aydır 26 günde bir olmaya başlamıştım acaba once adetim duzelecek sonrami hamile kalacam annemin öyle olmuş da inşallah bu ay kalirim anne olmayı çok istiyorum
Umarım kalırım ya herkes gibi bnde çok istiyorum adetim 2 aydır düzenli o yüzden bu ay kendime göre bi hesap yaptım ve o günlerde deniyoruz bu ay kalırım inşallah olmadı bi Dr a görünsem iyi olcak galibaAkinti yumurtladigina isaret ama kokulu olamsi iyi degil onu tedavi ettirince hamile kalabilirsin insallah.hakkinizda hayirlisi olsun.
Allah bağışlasınBu msj yazarken meger hamileymisim ben haberim yokmus.taaa gecmise gittim bi an.yenide de 3.cocugumu dogurdum.
Her ay acaba hamilemiyim degilmiyim gibi sorulari kafadan cikartip hamilemiyim sorunu unuttugumuz zaman hamile kalma sansimiz daha da yukseliyo moral en onemli etken.
Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm gerçekten umarım bir daha böyle acılar yaşamazsınmerhaba arkadaşlar, yazdıklarını okuyunca yaşadıklarım gözümün önünden geçti birden.. ben enfeksiyon nedeniyle düşük yaptım. doktorum enfeksiyonu göremediği için 18. haftaya kadar herşeyin normal olduğunu söylüyordu, bir gece aniden başlayan kasık ağrısı ile su kesem boşaldı. doktorumu değiştirdim şimdiki yeni doktorum bunun nedeninin enfeksiyon olduğunu söyledi zaten düşük sonrası yeniden tekrarladığı için enfeksiyondan dolayı hastanede falan yattım.hiç bir belirti vermeden ilerliyor zaten benim de akıntım falan yoktu son dönemlerde ilerlemiş halinde koyu sarı akıntım oluyordu ... sonuçta bu enfeksiyon su kesesine yapışarak keseyi delmiş ve bebeğimin tüm suyu boşalmıştı. bence önce bunun tedevisini ol sonra düşün derim şanslısın bunu doktorun görmüş benim öyle bir şansım olmadı o dönem gittiğim doktorum göremedi enfeksiyonu h.ü de profesördü üstelik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?