Enfeksiyon ve bebek için karın bölgesine karaciğer sürmek🤔

Pala1586

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
144
46
48
29
Arkadaşlar merhaba ben iki yıllık evliyim uzun süredir bebek istiyoruz ben çoçuklumdan beri idrar yolu enfeksiyonu yaşayan biriyim bu aralarda vajinal mantarla başım dertte gitmediğim doktor ve kullanmadığım ilaç fitil kalmadı geçmiyor bu bütün hayatımı etkiliyor doğal olarak bebek de bu yüzden olmaya bilirmiş bir arkadaşımın baba annesi bana adetliyken karnıma taze kesilmiş hayvanın karaciğerini robottan geçirip karnıma sürmemi ve bir gece öyle uyumamı söyledi şifa Allah’tandır belki vesilesi bu teyze ama daha önce hiç duymadım duyanının bileniniz var mı acaba?

Duymadım görmedim. Ama kocakarı söylüyorsa uygulamakta fayda vardır. Eskiler bilir ya.

Canım onu duymadım da soğan kuru denedin mi ? Tüm enfeksiyonu söküp atan birşey tavsiye ederim

Sakın böyle saçma bişey yapmayın ben normalde alternatif tıbba kesinlikle karşı değilim ama sakatatlar normalde de çok çabuk bakteri üretebilen etlerdir. Birşeyden kurtulayım derken daha beterine yakalanirsinkz Allah korusun.
Önce bol bol su iceceksiniz ve fermente edilmiş gıdalardan tüketin ev yapımı turşu ama sirkesiz yapılandan, probiyotik zenginleştirilmiş yoğurt , meyve suyunuzu bile evde yapil probiyotik olarak zenginlestirin. Çok kısa sürede geçer eğer enfeksiyon ileri safjadaysa zaten antibiyotik kullanacaksınız. Antibiyotikten 2 saat sonra fermente edilmiş bi gıda yiyin ki mantar ilerlemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…