Vajinal enfeksiyondan sebep iki antibiyotik bir probiyotik bir de fitil vermişti doktor. Yumurtlamam da oldu ovulsyonla takip ediyordum normalde pik sonrası 13. Gün olurdum bugün olmam lazımdı ama hala olmadım.
Yumurtlama gördüğüm galde gecikme yapabilir mi acaba ? 29. Gündeyim 16. Gün de pik görmüştüm.
Yumurtlama öncesi kullansaydım da yumurtlamayı geciktirse tamam derdim ama şimdi olmayınca anlamadım.
Vajinal enfeksiyondan sebep iki antibiyotik bir probiyotik bir de fitil vermişti doktor. Yumurtlamam da oldu ovulsyonla takip ediyordum normalde pik sonrası 13. Gün olurdum bugün olmam lazımdı ama hala olmadım.
Yumurtlama gördüğüm galde gecikme yapabilir mi acaba ? 29. Gündeyim 16. Gün de pik görmüştüm.
Yumurtlama öncesi kullansaydım da yumurtlamayı geciktirse tamam derdim ama şimdi olmayınca anlamadım.
Yani normalde yumurtlamadan iki hafta sonra adet olurdum. Zaten adet süresini uzatan olay yumurtlamanın geç olması. Ama geç de olmadı anlamadım neyse bakalım
Yaa ben de 10 gün boyunca kullandım bittikleri sonra da fitil. Ama canım benim anlamadığım ben başladığımda yumurtlamayı görmüştüm ovulasyonda takip ediyordum çünkü. En başında başlasam da yumurtlamayı etkilese geç yumurtlama olsa adeti de ileri atardı. Akıntıyı piki hepsini gördüm. Anlamadım niye böyle oldu.
Kaç ay etkiledi seni o nasıl antibiyotikti.
Öncesinde kullandıysan zaten olabilir. Ben yumurtlamadan sonra kullandığım için anlam veremedim. Çünkü adet yumurtlamaya göre uzar ya da kısalır diye biliyorum. Neyse bakalım zaten uçan kuştan etkileniyoruz.