Enfeksiyon ve antibiyotik adet gecikmesi yapar mı ?

sprngg

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2023
806
458
31
Vajinal enfeksiyondan sebep iki antibiyotik bir probiyotik bir de fitil vermişti doktor. Yumurtlamam da oldu ovulsyonla takip ediyordum normalde pik sonrası 13. Gün olurdum bugün olmam lazımdı ama hala olmadım.
Yumurtlama gördüğüm galde gecikme yapabilir mi acaba ? 29. Gündeyim 16. Gün de pik görmüştüm.
Yumurtlama öncesi kullansaydım da yumurtlamayı geciktirse tamam derdim ama şimdi olmayınca anlamadım.

Vajinal enfeksiyondan sebep iki antibiyotik bir probiyotik bir de fitil vermişti doktor. Yumurtlamam da oldu ovulsyonla takip ediyordum normalde pik sonrası 13. Gün olurdum bugün olmam lazımdı ama hala olmadım.
Yumurtlama gördüğüm galde gecikme yapabilir mi acaba ? 29. Gündeyim 16. Gün de pik görmüştüm.
Yumurtlama öncesi kullansaydım da yumurtlamayı geciktirse tamam derdim ama şimdi olmayınca anlamadım.
Valla ben de idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ne zaman dışarıda wc kullansam. Antibiyotik fitil vs kullanınca o ay baya adetim gecikiyor yani normal

Valla ben de idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ne zaman dışarıda wc kullansam. Antibiyotik fitil vs kullanınca o ay baya adetim gecikiyor yani normal
Yani normalde yumurtlamadan iki hafta sonra adet olurdum. Zaten adet süresini uzatan olay yumurtlamanın geç olması. Ama geç de olmadı anlamadım neyse bakalım

Bence net yapıyor bağırsak enfeksiyonu sebebiyle üst üste antibiyotik içtim ondan sonra tüm düzen şaştı,yumurtlama tarihi regl hepsi bozuldu

Bence net yapıyor bağırsak enfeksiyonu sebebiyle üst üste antibiyotik içtim ondan sonra tüm düzen şaştı,yumurtlama tarihi regl hepsi bozuldu
Yaa ben de 10 gün boyunca kullandım bittikleri sonra da fitil. Ama canım benim anlamadığım ben başladığımda yumurtlamayı görmüştüm ovulasyonda takip ediyordum çünkü. En başında başlasam da yumurtlamayı etkilese geç yumurtlama olsa adeti de ileri atardı. Akıntıyı piki hepsini gördüm. Anlamadım niye böyle oldu.
Kaç ay etkiledi seni o nasıl antibiyotikti.

Ondan mı acaba. Zaten kürtaj sonrası adetlerim düzensizleşmişti ama son iki aydır düzenliydi. Yumurtlama olduğuna da eminim 🥺
Olabilir bence. Bu ay ben de ovu testle takip ettim. Yumurtlamam 2 gun gec oldu aplikasyondaki tarihe gore. Ben antibiyotige yordum.

Olabilir bence. Bu ay ben de ovu testle takip ettim. Yumurtlamam 2 gun gec oldu aplikasyondaki tarihe gore. Ben antibiyotige yordum.
Öncesinde kullandıysan zaten olabilir. Ben yumurtlamadan sonra kullandığım için anlam veremedim. Çünkü adet yumurtlamaya göre uzar ya da kısalır diye biliyorum. Neyse bakalım zaten uçan kuştan etkileniyoruz.

X