Gebeliğe Hazırlık Enfeksiyon tedavisi olurken hamile kalanlar var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gurbet4231

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
130
46
18
İdrar yollarında enfeksiyon olduğu için antibiyotik ve fitil kullandım biteli 2 gün oldu 2 gündür de midem bulanıyor tabi zor ama aklıma geldi acaba hamile olabilir miyim diye böyle bi durum yaşayan var mı

İlaçtan mide bulantısı olabilir adetinize kaç gün var

İdrar yollarında enfeksiyon olduğu için antibiyotik ve fitil kullandım biteli 2 gün oldu 2 gündür de midem bulanıyor tabi zor ama aklıma geldi acaba hamile olabilir miyim diye böyle bi durum yaşayan var mı
Antibiyotik bitmiş zaten ilaçtan olduğunu sanmıyorum.eyer şüpheleniyorsan Bi test yap eyer negatifse ve mide bulantısı devam ederse yine doktoruna görün çünkü halen enfeksiyon olabilir. Ama şunuda söylim ben hamileliği engelliyecek bir sürü ilaç kullandım ve hamile kaldım şimdi kızım 2 buçuk yaşında

Ya inşallah hayırlısı olsun ama gerçekten eşimde bende çok istiyoruz inşallah olur

Ya inşallah hayırlısı olsun ama gerçekten eşimde bende çok istiyoruz inşallah olur
İşallah herşey gönlünce olsun canım. Benimde 2 kızım var bazen 3.yü düşünüyorum ama bazende korkuyorum vazgeçiyorum biri 4 yaşında diğeri 2 buçuk yaşında bazen çok yoruyorlar beni.

ben de enfeksiyon tedavisi gordum ilac bitti o ay hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…