Enfeksiyon sonrası hamileyim fakat beta hcg cok az yükseliyor lütfen yaşayan varsa yardım etsin

busraaylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2024
26
4
27
Merhaba arkadaslar 2 hafta önce sizlere gebelik testi sonucu sormuştum evet doğru hamileyim kan testimde çıktı tahminim 13 günlükken öğrendim. Hatta eminim. Fakat betam cok yavas ilerliyor
19 mayıs ilk test- 395
29 mayıs ikinci- 859 değerim 10 günde cok az artmıs. Doktor riskli dedi cok fazla kasık ağrılarım var ama tüplerin temiz şuan dış gebelik düşünmüyorum dedi. Alttan muayene etti. Bugün 25 inci günümdeyim kese belirsiz göremedik. Bana yardım eder misiniz bunu yaşayıpta bebegini saglıkla dünyaya getiren oldu mu? Ben hastaneye gidemiyorum artık korkumdan. Kötü bi haber duycam diye

Evet kanamam yok bugün test vermek istiyorum ama bi yandan da gitmek istemiyorum
Nolur dikkat edin kendizine. Dinleyin kendinizi ben tek tüpü olan birisiyim ve aynı durumu yaşıyorum. Kasık pelvik ağrılarınız bıçak saplanır gibiyse dış gebelik oluyor. Dış gebelik te genelde kanama olmaz mış. Kanama olduğunda daha iyi rahim kendi kendine dış gebeliği çözüyor ve gebeliği sonlandırıyor demek

Merhaba arkadaslar 2 hafta önce sizlere gebelik testi sonucu sormuştum evet doğru hamileyim kan testimde çıktı tahminim 13 günlükken öğrendim. Hatta eminim. Fakat betam cok yavas ilerliyor
19 mayıs ilk test- 395
29 mayıs ikinci- 859 değerim 10 günde cok az artmıs. Doktor riskli dedi cok fazla kasık ağrılarım var ama tüplerin temiz şuan dış gebelik düşünmüyorum dedi. Alttan muayene etti. Bugün 25 inci günümdeyim kese belirsiz göremedik. Bana yardım eder misiniz bunu yaşayıpta bebegini saglıkla dünyaya getiren oldu mu? Ben hastaneye gidemiyorum artık korkumdan. Kötü bi haber duycam diye
Şuanda ne durumdasınız

X