Merhaba arkadaşlar, 39+3 de kızım dünyaya geldi. İlk kontorlde biraz sarılık biraz enfeksiyon çıktı ama sınırı aşmadığı için dr bizi yarin kontorle gelin diye eve gönderdi. Kizimla evde birgün gecirdik. O kadar mutluydum ki bol bol emzirmeye çalıştım .Sarılık çıkmasın diye. Ertesi gün doktora gittik ve sarilik değeri yükselmiş, doktor bunun enfeksiyon kaynaklı olmasından şüphelendi. Ve yatış verdi.
Bebeğim de hiçbir sıkıntı yoktu sadece vücudunda kızarıklıklar vardı .Onu vermek hayatımda en acı şey oldu. O kadar kaybım oldu bu kadar uzulmemistim ben. Annelik duygusu gelir mi diye dusunurdum hep , şimdi yakinlarim bile halime hayret ediyorlar, ilk defa seni ağlarken gördük diye. Dün emzirmeye gittiğimde, bebeğimi iyi görmedim. Gözleri sararmisti, ben verirken çok hafifti. Bakışları donuktu, bana bakamıyordu bile önceki gibi. Emerken ki eski hali yoktu , yavaş yavaş emiyordu. İçim parçalanıyor. Kendimi ancak motive etmişken yavrumu öyle gördüm. Güclu durmaya çalışıyorum sütüm kaçmasın diye korkuyorum ama son hali beni harap etti. Tek olumlu gördüğüm şey vücudundaki kızarıklıklar azalmıştı.
Bebeği kuvezde olan arkadaşlar nasıl dayaniyorsunuz , ne yapmalıyım, daha önce böyle bir tedavi gören kimse var mı acaba?
Dr bir hafta kalır dedi, cuma gününe çok var. Nasıl dayanicam bilmiyorum