Enfeksiyon mu/psikolojik mi??

elfshnn8

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-14
Puanlar
103
Merhaba arkadaşlar vajinal kaşıntı geçmesinin ardından kokulu sarı-beyaz akıntı başlaması ve hemen ardından regl olmak ne belirtisi ben mi çok takıyorum sürekli mikrop mu var enfeksiyon mantar mı oldum bişey olurmu önemli mi diye kuruntu yapıyorum bitkisel biçok tedavi var ama hangisini yapmak lazım ne yapsam bilmiyorum regl bitincede bu kötü akıntı geçmezse artık doktora gidicem bumu yaşayan oldumu

geçmiş olsun ama sarı akıntı bakkteriel bir enfeksiyonun göstergesi olabilir. doktora gitmeni öneririm. pelvik kültür alınıp kontrol edilmesi gerek diye düşünüyorum

Regl başladı, bugün doktora gitmiştim muhabbet esnasında hemşirelere sorabildm anca regl bittiğinde de devam ederse git doktora dediler. Şimdi akıntı kalmadı sadece regl var inş bitmiştir enfeksiyon, yediklerimede dikkat ediyorum

Mantar enfeksiyonu vardı bende kokulu sarı alıntım oluyordu fungan kapsül verdi şimdi hiç akıntım olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…