Çok üzüldüm canım basın sağolsunGebelikte kullanılan antibiyotiklerde mevcut
Enfeksiyon bebek kesesine zarar verebiliyor ben 26 haftalık bebeğimi enfeksiyondan dolayı kaybettim . İyi bir doktora muayene ol
Sen doğru düzgün bir doktora git canm önemli Bi konu.Çok üzüldüm canım basın sağolsunçok hasas konular bunlar benimde teyzem enfeksiyondan düşük yapmıştı bu yüzden tedirginim bu konuda çünkü hic bir ilac herhagibi birsey kullanmiyorum sadece folik asit yazdı bana bu ne için kullanılıyor diye sorduğumda araştırabilirsin telefondan dedi cevap bile vermedi internetten baktıgimdada pek anlayamadim bazıları ilk ayda kullanilmamasi gerekiyo derken bazıları tam tersini söylüyorlar.
Ay allah razı olsun telefondan bakıyorum ne iyi gelir ne yapmaliyim diye ama guvenemedim tabii sitelere bunu muhakak yarın alıp denicem en azından randevum gelene kadar çok teşekkür ederim tekrardanSen doğru düzgün bir doktora git canm önemli Bi konu.
Folik asidin ne için kullanıldıgını anlatmaya aciz doktora bak
Probiyotik ağırlıklı beslen enfeksiyonlara iyi geliyor
Ve dut kurusu kaynatıp içebilirsiniz gebelikte sakıncası yok enfeksiyonu temizliyor oda
Rica ederim Allah şifa versnAy allah razı olsun telefondan bakıyorum ne iyi gelir ne yapmaliyim diye ama guvenemedim tabii sitelere bunu muhakak yarın alıp denicem en azından randevum gelene kadar çok teşekkür ederim tekrardan
Benimde olmuştu malesef doktorum 3 ayımı doldurmamı bekledi vajinal fitil verdi geçti. Ara ara yine oluyor amaMerhaba hanımlar ben 6+2 haftalık hamileyim . 4 gun once yoğun kasık ağrısı ve vajinal kötü kokulu sarı akıntı yaşıyordum ve kadın doğum acile gittim ve muayeneye alındım doktor bakar bakmaz baya vajinal akıntı enfeksiyonun var dedi ilaç tedavisi veremeyiz ama temizleyebiliriz dediler o sıra temizlediler ve tamam çıkabilirsin dedi ama 4gun gecmesine rağmen ne akıntım geçti nede şiddetli karın kasık ağrım geçti sizce enfeksiyondan bebeğime bisiy olurmuallah korusun kendi doktorumda 15inde gel demişti bana randevumu bekliyimmi yoksa en yakın zamandami gitmeliyim?
peki karın ve kasık ağrınız oluyormu benim çok siddetli bi şekilde ağrım var nefes alırken bile zorlanıyorumBenimde olmuştu malesef doktorum 3 ayımı doldurmamı bekledi vajinal fitil verdi geçti. Ara ara yine oluyor ama
Ben yanlis hatirlamiyorsam 20’li haftalarda gecirmistim, surekli idrar yaoma ve yanma hissi oluyordu. Antibiyotik kullandim ve dut kurusu cayi ictim daha sonra bi sikayetim olmadi. Stres yapmayinpeki karın ve kasık ağrınız oluyormu benim çok siddetli bi şekilde ağrım var nefes alırken bile zorlanıyorum
Gebeliğinizi etkiledi miBenimde olmuştu malesef doktorum 3 ayımı doldurmamı bekledi vajinal fitil verdi geçti. Ara ara yine oluyor ama
aman çok şükür rabbim birdaha yaşatmasınBen yanlis hatirlamiyorsam 20’li haftalarda gecirmistim, surekli idrar yaoma ve yanma hissi oluyordu. Antibiyotik kullandim ve dut kurusu cayi ictim daha sonra bi sikayetim olmadi. Stres yapmayin
Cok gecmis olsun nasil oldunuz acaba sen ve bebegin iyidir insallahaman çok şükür rabbim birdaha yaşatmasınama benim karnım çok kötü ağrıyo çok sancım var durunamiyorum öğlenden beri geçmedi artık korkmaya başladım eşimde kurye olduğu için geç geliyo onu aradım direk 1 saate hastaneye acile gidicez normal bi ağrı olmadığını düşünüyorum yürümemi ve nefes almamı bile zorlaştırıyor karnımın sol kısmında bu ağrı umarım kötü birşey çıkmaz
Hayır benim böyle bir ağrım olmadı sadece renki akıntı geliyordupeki karın ve kasık ağrınız oluyormu benim çok siddetli bi şekilde ağrım var nefes alırken bile zorlanıyorum
Ben düşük yapıyorum enfeksiyondanMerhaba hanımlar ben 6+2 haftalık hamileyim . 4 gun once yoğun kasık ağrısı ve vajinal kötü kokulu sarı akıntı yaşıyordum ve kadın doğum acile gittim ve muayeneye alındım doktor bakar bakmaz baya vajinal akıntı enfeksiyonun var dedi ilaç tedavisi veremeyiz ama temizleyebiliriz dediler o sıra temizlediler ve tamam çıkabilirsin dedi ama 4gun gecmesine rağmen ne akıntım geçti nede şiddetli karın kasık ağrım geçti sizce enfeksiyondan bebeğime bisiy olurmuallah korusun kendi doktorumda 15inde gel demişti bana randevumu bekliyimmi yoksa en yakın zamandami gitmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?