teşekkür ederim fazlası ile aydınlattınız beni önce tefekkür, tedavi,ardından RABBİM inşallah nasip eder...
selametle..
Rica ederim rabbim yar ve yardimciniz olsun.tavsiyem bol bol la havle cekin tesbih namazi kilin ve rabbimden nurundan nur isteyin mevlam sizi mahzun kucagi bos birakmasin en guzelini nasip etsin insallah
azap çiçeği ALLAH RAZI olsun içime su serptin önce tedavi....
bol bol su içeceğim o aktardanda bitkiyi yarın alıp başlıyacağım
RABBİM gönlüne göre versin inşallah...
Rica ederim rabbim yar ve yardimciniz olsun.tavsiyem bol bol la havle cekin tesbih namazi kilin ve rabbimden nurundan nur isteyin mevlam sizi mahzun kucagi bos birakmasin en guzelini nasip etsin insallah
aminnn bacım ne güzel söylemişsin yüregine saglık bende 41 meryem suresini okuyorum her gün 1 taneymiş bebiş için RABBİM kabul eder inş
yarın 12 cisini okuyacagım ALLAH izin verirse yer gök dua üzerine
İnş canım ya ben bu aralar su içemedim bulantılardan dolayı benim enfeksiyon gene yükselmişevet bol bol su içmek gerekiyormuş. inşallah bir an önce geçer
İnş canım ya ben bu aralar su içemedim bulantılardan dolayı benim enfeksiyon gene yükselmiş
geçmiş olsun canım zorunlu olunca içmek zor geliyor
Saol canım ya aynen öyle şimdide bir damla hafif kahverengiye çalan bir akıntım oluştu korktum iyice napıcam şaşırdım ya
int bi sayfada okumuştum enfeksiyon olması içerde sipermlerin canlı kalmasını engellediği için gebelik oluşmuyormuş. antibiyotik dışında ne yapmalıyım ki
adet yakınmı peki canım
slm kızlar 8 aylık evli 2 aydır bebek düşünen biri olarak, 2 aydır denemelerimiz sonuç vermiyor bende idrar yolu enfeksiyonu var 2 aydır geçmedi. enfeksiyon gebeliğe engelmi. yapabileceğim bir şey varmı önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum....
idrar yolu enfeksiyonu04.03.2014 11:44
doktor bey ben 9 aylık evliyim bebk istiyoruz. israr sıkışma idrarda yanma şikayetler ile gittiğimde . idrar yolu enfeksiyonu dendi ilaç kullandım şikayetim geçmişti.iki aç geçti şimdide karnın iç kısmında ağğrı,kasık ağrısı, mide bulantısı ve ilişki sırası ağrı oluyor.idrar yolu enfeksiyonu tekrar nüksetmiş olabilir mi.idrar yolu enfeksiyonu gebeliğe engel mi
cevap;
2014-03-05 0916 tarihinde cevaplanmıştır.UZM.DR.çetin bakır
öncelikle geçmiş olsun. Bahsettiğiniz şikayetler yeni evlilerde sık gördüğümüz ve balayı sistiti dediğimiz durum. İdrar yolu enfeksiyonu kendisi gebeliğe engel olmasa da gebeliğin devamı konusunda sıkıntılara neden olabilir. (erken haftalarda düşük gibi) Bu yüzden ve tabi ki kendi sağlığınız için tedavi olmanızı öneririm. Tam bir jinekolojik muayene yapılarak rahim ağzında herhangi bir lezyon (erezyon) olup olmadığına da bakılsa iyi olur. ilişki sırasında ağrının en sık nedeni rahim ağzı yaraları ve rahim iltihaplarıdır. Sağlıkla kalın..
ben soru sormuştum doktor beye netten bu şekilde cevaplamış
ben atlatmıştım ftil ağrı kesici felan kullandım ama. içte yani rahimde varsa onu bilmiyorum ilişki sırasında ağrıyı genellikle rahim ağzı iltihabına yoruyorlar..aynı şikayetleri yaşamışız canım peki şu an varmı iltihap sendee
nasıl ilaç verdiler sistit için . bana verdiği ilaçlar antibiyotik karakterli idi ve doktor kesin korun demiştişu an sistit için ilaç kullanıyorum ama aynı zamandada korunmuyorum yani doktordan böyle bir bilgi alamadım. acaba korunmalımıyım onuda bilmiyorum
antibiyotik benim kullandıklarımdanasıl ilaç verdiler sistit için . bana verdiği ilaçlar antibiyotik karakterli idi ve doktor kesin korun demişti
bilmiyorumki canım korunsan olur aslında ama bilmiyorum tabiantibiyotik benim kullandıklarımda
bilmiyorumki canım korunsan olur aslında ama bilmiyorum tabi
piyeloseptyl, enfexia isimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?