enfeksiyon gebelige engelmi?

teşekkür ederim fazlası ile aydınlattınız beni önce tefekkür, tedavi,ardından RABBİM inşallah nasip eder...
selametle..

Rica ederim rabbim yar ve yardimciniz olsun.tavsiyem bol bol la havle cekin tesbih namazi kilin ve rabbimden nurundan nur isteyin mevlam sizi mahzun kucagi bos birakmasin en guzelini nasip etsin insallah

azap çiçeği ALLAH RAZI olsun içime su serptin önce tedavi....
bol bol su içeceğim o aktardanda bitkiyi yarın alıp başlıyacağım
RABBİM gönlüne göre versin inşallah...

şöle bi ugrayım dedim bacım dedigim bitki deil 1 litrede şişede su ilaç gibi yani vlla hi egerki faydasını görmesem demem kimsenin günahına girmem ama bıçak gibi agrılarını kesiyo artı taşı kumu döküyo
duan için ALLAH razı olsun bacım amin RABBİM benden çok bekleyenlere nasip etsin inş sonrada bna
elimde şişe ile geziyorum agrısını bi ben bilirim aman gitsinde gelmesin inş
inş sende tez zamanda kavuşursun kuzuna bacım

Rica ederim rabbim yar ve yardimciniz olsun.tavsiyem bol bol la havle cekin tesbih namazi kilin ve rabbimden nurundan nur isteyin mevlam sizi mahzun kucagi bos birakmasin en guzelini nasip etsin insallah

aminnn bacım ne güzel söylemişsin yüregine saglık bende 41 meryem suresini okuyorum her gün 1 taneymiş bebiş için RABBİM kabul eder inş
yarın 12 cisini okuyacagım ALLAH izin verirse yer gök dua üzerine

Aynen oyle Allahim edilen dualara hayirlisiyla icabet eder zaten yeterki sabirli olup bizi bizden daha iyi bilene teslim olalim

int bi sayfada okumuştum enfeksiyon olması içerde sipermlerin canlı kalmasını engellediği için gebelik oluşmuyormuş. antibiyotik dışında ne yapmalıyım ki

soğan kurunu uygulayabilirsin

idrar yolu enfeksiyonu04.03.2014 11:44
doktor bey ben 9 aylık evliyim bebk istiyoruz. israr sıkışma idrarda yanma şikayetler ile gittiğimde . idrar yolu enfeksiyonu dendi ilaç kullandım şikayetim geçmişti.iki aç geçti şimdide karnın iç kısmında ağğrı,kasık ağrısı, mide bulantısı ve ilişki sırası ağrı oluyor.idrar yolu enfeksiyonu tekrar nüksetmiş olabilir mi.idrar yolu enfeksiyonu gebeliğe engel mi
cevap;
2014-03-05 0916 tarihinde cevaplanmıştır.UZM.DR.çetin bakır

öncelikle geçmiş olsun. Bahsettiğiniz şikayetler yeni evlilerde sık gördüğümüz ve balayı sistiti dediğimiz durum. İdrar yolu enfeksiyonu kendisi gebeliğe engel olmasa da gebeliğin devamı konusunda sıkıntılara neden olabilir. (erken haftalarda düşük gibi) Bu yüzden ve tabi ki kendi sağlığınız için tedavi olmanızı öneririm. Tam bir jinekolojik muayene yapılarak rahim ağzında herhangi bir lezyon (erezyon) olup olmadığına da bakılsa iyi olur. ilişki sırasında ağrının en sık nedeni rahim ağzı yaraları ve rahim iltihaplarıdır. Sağlıkla kalın..

ben soru sormuştum doktor beye netten bu şekilde cevaplamış

aynı şikayetleri yaşamışız canım peki şu an varmı iltihap sendee

şu an sistit için ilaç kullanıyorum ama aynı zamandada korunmuyorum yani doktordan böyle bir bilgi alamadım. acaba korunmalımıyım onuda bilmiyorum

şu an sistit için ilaç kullanıyorum ama aynı zamandada korunmuyorum yani doktordan böyle bir bilgi alamadım. acaba korunmalımıyım onuda bilmiyorum
nasıl ilaç verdiler sistit için . bana verdiği ilaçlar antibiyotik karakterli idi ve doktor kesin korun demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…