Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idrar yolu enfeksiyonu engel olabilir ama antibiyotik ile hemen geçer zaten. Doktora gittin mi hiç
Idrar yolu enfekdiyonu hamilelik icin tehlikeli dusuge sebep olabiliyor tedavinizi olun sonra deneyin derim ben
Benimde iltihap varmış ama çok az. Seninkinden başka türlü bişey bu. Fitil kullanmam gerekiyordu ama ihmal ettiğim için gebelik oluşmadi. Yani kafadan iki üç ay boşa gitti en başında kullansaydim belki şu an hamilydim. Sakın ihmal etme canım. Ibrahim saracoglunun mutlaka bi kürü vardır bunun için onun sitesine bak ya da ona mail at. Bulursam ben de yazarım sana
Ben idrar yolu enfeksiyonum varken hamile kalmıştım.Birçok tedavi gördüm hastanede yattım 35 hftalıkta dogum yaptım.Yanlız benim enfeksiyonum çok yüksekti ve böbregimde büyüme vardı.Ben bol bol su içerek ve yürüyerek anca atabildim.Yani bu enfeksiyonda en iyi ilaç su.Ama kırmızı et çay ve kolada enfeksiyonu arttırıyormuş haberin olsun.
Evet cnm ben de aynısını okudum ama kronik dediği için yazmadım sana. Istersen bi süre dene bunu ilaç kullanmak istemiyorsan.ya da kadın doğum doktorunla bi görüş. Inşallah en kisa zamanda geçer ve bebeğine kavuşursun
Gebeliğe engeldir
Hatta gebeliktede düşüge ve erken doguma sebep oluyor
Malesef böyle kotu bi tecrübem var
Üroloji ye gidin ve tahlillerizi ,tedavinizi gebelik öncesinden yaptırın
Gebeliğe engeldir
Hatta gebeliktede düşüge ve erken doguma sebep oluyor
Malesef böyle kotu bi tecrübem var
Üroloji ye gidin ve tahlillerizi ,tedavinizi gebelik öncesinden yaptırın
mesajinizi uzulerek okudum cunku cok kesin ve olumsuz bir cunle olmus;şoyle kk;idrar yolu enfeksiyonu gebelige ancak kan gelme ve yogun lokosit gorulmesi durumunda engel teskil edebiliyor onun disinda az miktarda lokosit gozuken idrarinda kan ve yanma olmayan kisilerdr sıkınti yaratmiyor Allahin izniyle suan basimdan gectigi icin doktorumjn soylediklerini aktarmak istedim.direk gebelige engeldir demeniz bi suru kisiyi olumsuzluga iter emin olun bi suru kisi bu forumdan okuduklariyla hareket edip doktora bile gitmiyor,amacim sizi elestirmek degil asla oyle bi hadsizlik yapmam sadece uyarmak istedim,burda yazilan her net olumsuz cumle inanin bi suru kisinin psikolojisini bozuyor
ayrica gecen ay asiri idrar yolu enfeksiyonu geciren bu arada tas dusuren bi tanidigim daha tedavinin 3.gununde 1.5 aylik hamile olduguni ogrendi hemde beklenmedik gebelikti.biz kafamizi ne kadar olumsuzluklarla doldurursak inanin olacagi varsa da olmaz cunku gebelik konusunda olumsuz kodlari beynimize yolladikca ve o durum basimiza geldikce vucut "ben bunu daha onceden biliyorum savunmaya gecmem lazim.diye tepki veriyor"cok unlu bi psikologun sozu.inanin sadece elimizden geleni yapip pozitif dusunup Allaha tefekkur etmek bizi amacimiza ulastirir biiznillah!
Sevgiyle kalin💜