• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

enerjiiii

tatyana35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
kızlar bende kansızlık hastalığı var ve aşırı yorgun hissediyorum kendimi. bıraksalar bütün gün uyucam yani. atak bi yapım yok acaba bildiğiniz enerji veren bitkisel bi karışım falan varmı gerçekten anında işe yarayan. yardım edin

canım ben içtiğim bitki çaylarının içine 8-10 tane karanfil atıyorum daha zinde tutuyor, hem de içimi çok zevkli, aslında en lezzetli hali siyah çayla oluyor ama kansızlık çekiyorsan siyah çay içmesen daha iyi olur
istersen deneyebilirsin

bence mutlaka doktora git ve veriken ilacı duzenlı kullan
enerji için ise arı sütü ile polen karısımı kullanmıstım bana çok çok iyi gelmişti
ama karısımları alma
kendin al sabah karıstır yut çok faydasını görüceksin

polen çok yararlı diye duymuştum zaten sabahları kahvaltıdan sonra içsem kilo aldırırmı acaba sen öncemi sonramı içiyon

kızlar bende kansızlık hastalığı var ve aşırı yorgun hissediyorum kendimi. bıraksalar bütün gün uyucam yani. atak bi yapım yok acaba bildiğiniz enerji veren bitkisel bi karışım falan varmı gerçekten anında işe yarayan. yardım edin

Ben de aynıyım yaa :(( Depresyon geçiriyorum sanki..Hep uyumak istiyorum..Evden dışarı çıkmak ölüm gibi.. :(

kahve ve sigara en büyük tutkum ama bide beni şişirse yaa bi göbeğim var okadar. sen şişirme derken kilodan mı bahsediyon buarada

hadi ya bende ne bu göbek diyorum bunun için konu açtığımda gastrit olabilir dediler. göbek fora yani

bende de kansızlık var. aynen uyuşuk modda geziyorum sürekli. gerçi ben depresyon tedavisi görüyorum. biraz düzelme var gibi. yeni evliyim,işede yeni başladım. kendime bir düzen oturtamadım bu uyuşukluktan. canım istese jet gibi oluorum..

Aynı problem bende de var, konuşmaya bile üşeniyorum bazen.. Enerji için genellikle B vitamini tavsiye edilir fakat iştah açıcı özelliğinden dolayı direk kilo aldırır, o sebeple farklı çözüm arayışları içerisindeyim ben de..

B12 vıtaımınını eksık sanırım o yuzden pekmez ıdeal kesınlıkle ıster tahınle ye ıster kasık kasık bende de aynı sorun vardı ben her gun bı senedır 7 8 yemek kasıgı pekmez yerdım gectı bı de kara uzum ye cnm

Bende enerjisizlikten muzdariptim, şifacı (hoca'da diyebiliriz) gibi bir kişiyle görüştüm, bana, bedenimin, aldığı besinlerin vermesi gereken enerjinin %60'ını kullanabildiğini söylemişti ve şu formülü uygulamamı söylemişti.

- Sabah aç karnına 1 bardak ılık su içine 1 yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı elma sirkesi karıştırılıp içilecek.
- Sabah kahvaltısından sonra 1 çay bardağı SAF yani su katılmadan kekik suyu içilecek.
- Öğle yemeğinden sonra 1 limon, 1 su bardağı suya sıkılıp içilecek.
- Akşam yemeğinden sonra yarım limon, 1 yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı kuru nane, 1 bardak suda kaynatılıp içilecek.
- Yatarken 1 bardak süt içerisine 3 damla çörek otu yağı, 1 yemek kaşığı bal karıştırılacak, sabaha karşı 04:00 gibi uyanıp içilecek ve tekrar uyunacak.
- Her gün 1 avuç ceviz içi, 1 avuç siyah kuru üzüm ve 5 adet incir yenecek.

Not: Bal hakiki olacak...

1 ay uyguladım bu formülü ayrıca kendi de bir karışım hazırlayıp vermişti, onu da her gece yiyordum ama o olmadan da diğer şeyler uygulanabilir. Bende işe yaradı, şuan uygulamıyorum ama tekrar uygulamayı düşünüyorum. Faydası olur umarım, hiçbiri zararlı şeyler değil. Enerji veriyor, garanti :)

Back
X