Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
enerjiiii
- Konu Sahibi tatyana35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar bende kansızlık hastalığı var ve aşırı yorgun hissediyorum kendimi. bıraksalar bütün gün uyucam yani. atak bi yapım yok acaba bildiğiniz enerji veren bitkisel bi karışım falan varmı gerçekten anında işe yarayan. yardım edin
Ben de aynıyım yaa ( Depresyon geçiriyorum sanki..Hep uyumak istiyorum..Evden dışarı çıkmak ölüm gibi..
polen çok yararlı diye duymuştum zaten sabahları kahvaltıdan sonra içsem kilo aldırırmı acaba sen öncemi sonramı içiyon
Polen vücudu şişiriyor ama Kahve manyağı oldum o da şişiriyor
kahve ve sigara en büyük tutkum ama bide beni şişirse yaa bi göbeğim var okadar. sen şişirme derken kilodan mı bahsediyon buarada
aynen canım kahve sıgara bende de aynı.. bende de göbek var oturunca snir bozuyor..o yapıyor diye bılıyorumm :/
Bende enerjisizlikten muzdariptim, şifacı (hoca'da diyebiliriz) gibi bir kişiyle görüştüm, bana, bedenimin, aldığı besinlerin vermesi gereken enerjinin %60'ını kullanabildiğini söylemişti ve şu formülü uygulamamı söylemişti.
- Sabah aç karnına 1 bardak ılık su içine 1 yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı elma sirkesi karıştırılıp içilecek.
- Sabah kahvaltısından sonra 1 çay bardağı SAF yani su katılmadan kekik suyu içilecek.
- Öğle yemeğinden sonra 1 limon, 1 su bardağı suya sıkılıp içilecek.
- Akşam yemeğinden sonra yarım limon, 1 yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı kuru nane, 1 bardak suda kaynatılıp içilecek.
- Yatarken 1 bardak süt içerisine 3 damla çörek otu yağı, 1 yemek kaşığı bal karıştırılacak, sabaha karşı 04:00 gibi uyanıp içilecek ve tekrar uyunacak.
- Her gün 1 avuç ceviz içi, 1 avuç siyah kuru üzüm ve 5 adet incir yenecek.
Not: Bal hakiki olacak...
1 ay uyguladım bu formülü ayrıca kendi de bir karışım hazırlayıp vermişti, onu da her gece yiyordum ama o olmadan da diğer şeyler uygulanabilir. Bende işe yaradı, şuan uygulamıyorum ama tekrar uygulamayı düşünüyorum. Faydası olur umarım, hiçbiri zararlı şeyler değil. Enerji veriyor, garanti :)
- Sabah aç karnına 1 bardak ılık su içine 1 yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı elma sirkesi karıştırılıp içilecek.
- Sabah kahvaltısından sonra 1 çay bardağı SAF yani su katılmadan kekik suyu içilecek.
- Öğle yemeğinden sonra 1 limon, 1 su bardağı suya sıkılıp içilecek.
- Akşam yemeğinden sonra yarım limon, 1 yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı kuru nane, 1 bardak suda kaynatılıp içilecek.
- Yatarken 1 bardak süt içerisine 3 damla çörek otu yağı, 1 yemek kaşığı bal karıştırılacak, sabaha karşı 04:00 gibi uyanıp içilecek ve tekrar uyunacak.
- Her gün 1 avuç ceviz içi, 1 avuç siyah kuru üzüm ve 5 adet incir yenecek.
Not: Bal hakiki olacak...
1 ay uyguladım bu formülü ayrıca kendi de bir karışım hazırlayıp vermişti, onu da her gece yiyordum ama o olmadan da diğer şeyler uygulanabilir. Bende işe yaradı, şuan uygulamıyorum ama tekrar uygulamayı düşünüyorum. Faydası olur umarım, hiçbiri zararlı şeyler değil. Enerji veriyor, garanti :)