- 25 Temmuz 2018
- 20
- 15
- 28
-
- Konu Sahibi guzelolacakguzl
Olumlama yapabilirsiniz güne enerjiyle.
http://www.bilgierdemdir.com/2016/08/ihtiyacnz-olan-50-pozitif-olumlama.html?m=1
Burda ihtiyaç olan cümleleti hergün sabah akşam okuyun. 21 gün en az devam edin, farkı göreveksiniz.
21 gün aynı olay için yaparsanız daha vetimli olacaktır. Bu site de Düşünce gücü pozitif olumlamalar diye forum var, istersen oraya gel, çok güzel bilgiler var.teşekkür ederim
olumlama denemştm ama sabah akşam yapmamıştım açıkçası
birde 21 gün aynı cümleyimi yapıyorsunuz yoksa cümle değiştiryor musunuz ?
Sabahları kaltığınızda hareketli bir müzik açıp Bugün harika bir gün, enerji doluyum, mutluluğu ve huzuru seçitorum. Hayatımda herşey yolunda ve daha da iyiye gidiyor.
Bu şekilde cümleleri hergün tekrar ederseniz bilinçaltınız da bu durumu kabullenip sizi enerjik ve mutlu hale getirecektşr. Negatif insanlardan olaylardan uzak durmaya çalışın. Olumsuz tv programlarını seyretmeyin.
Aynen canım ortam çok kötü. Umarım faydasını görürsün, düzenli olarak hergün yapmaya çalış, hatta deftere yazıp fotosunu çekip ordan da okuyabilirsin. Yalnız olduğun zamanlar sesli olarak oku, müsaşt değilsen sessizce okursun. Bir de esmalar da çekebilirsin. Enerji veren esma olarak bir araştır istersen.tekrar teşekkür ederim tv izlemiyorum her şey o kadar olumsuz ki zaten
insanlarda dediğiniz gibi çok etkiliyor ben sosyal medyayıda kapattım şimdilik nedense insanların mükemmelim çok iyiym harikayız tarzı paylaşımları bana kendimi daha yetersiz hssettiriyordu
sizin dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım
sirke kokusuna hiç dayanamıyorumKesinlikle ilk önce evinizin heryerini tuzlu sirkeli suyla temizleyin daha sonra doğa sesleri olan bir ses açın müzik sayfalarnda bulursunuz sonra tütsü yakın sessizliği dinleyin gözünüzü kapatıp iyi gelicektiir
1 hafta hiç bir şekilde olumsuz düşünceye yer verme tetikte ol olumsuz gelen her şeyı hemen durdur yerıne olumlu bir şey koy buna kendını 1 hafta zorla cok farkeder ama o bir hafta sabredeceksın dayanacaksın. olmayacak duygusu sık sık gelır aldırmayacaksınteşekkür ederim
olumlama denemştm ama sabah akşam yapmamıştım açıkçası
birde 21 gün aynı cümleyimi yapıyorsunuz yoksa cümle değiştiryor musunuz ?
kesinlikle iyi gelir keşke buna zamanım olsaKesinlikle ilk önce evinizin heryerini tuzlu sirkeli suyla temizleyin daha sonra doğa sesleri olan bir ses açın müzik sayfalarnda bulursunuz sonra tütsü yakın sessizliği dinleyin gözünüzü kapatıp iyi gelicektiir