enerji yükseltme

guzelolacakguzl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
20
15
28
merhaba kızlar
doğru yere mi açtım emin değilim

Gün içinde gerek okulda gerek gelince ev işi olsun bir enerji düşüklüğü yaşıyorum. sanki 24 saat yetmiyor uykular yetmıyor mental olarak bir yorgunluk oluyor fiziksel yorgunluktan ziyade
insanlar birden çok işe nasıl yetişiyor anlamıyorum bu kadar stresi nasıl kaldırıyorlar onuda bilmiyorum

zihinsel olarak beni yoracak şeylerden uzaklaşmaya çalışıyorum minimalizmi hayatıma sokmak olsun sosyal medya detoksu olsun olumlama çalışmaları olsun daha pozitif daha olumlu olmaya çabalıyorum. ancak hala yeterli gelmiyor.

enerji yükseltmek için uyguladığınız yöntemler var mı? terapiler olsun meditasyon olsun size iyi gelen tavsiyeleriniz gibi

yeni üyeyim aslında yanlış yere açtıysam ve anlam karışıklığı yaratıysam kusura bakmayın :KK16:

Bu aralarda benimde enerjim çok düşük. Bende takipteyim. Eminim güzel fikirler gelecektir.

Sabahları kaltığınızda hareketli bir müzik açıp Bugün harika bir gün, enerji doluyum, mutluluğu ve huzuru seçitorum. Hayatımda herşey yolunda ve daha da iyiye gidiyor.
Bu şekilde cümleleri hergün tekrar ederseniz bilinçaltınız da bu durumu kabullenip sizi enerjik ve mutlu hale getirecektşr. Negatif insanlardan olaylardan uzak durmaya çalışın. Olumsuz tv programlarını seyretmeyin.

teşekkür ederim
olumlama denemştm ama sabah akşam yapmamıştım açıkçası
birde 21 gün aynı cümleyimi yapıyorsunuz yoksa cümle değiştiryor musunuz ?
21 gün aynı olay için yaparsanız daha vetimli olacaktır. Bu site de Düşünce gücü pozitif olumlamalar diye forum var, istersen oraya gel, çok güzel bilgiler var.

Sabahları kaltığınızda hareketli bir müzik açıp Bugün harika bir gün, enerji doluyum, mutluluğu ve huzuru seçitorum. Hayatımda herşey yolunda ve daha da iyiye gidiyor.
Bu şekilde cümleleri hergün tekrar ederseniz bilinçaltınız da bu durumu kabullenip sizi enerjik ve mutlu hale getirecektşr. Negatif insanlardan olaylardan uzak durmaya çalışın. Olumsuz tv programlarını seyretmeyin.

tekrar teşekkür ederim tv izlemiyorum her şey o kadar olumsuz ki zaten
insanlarda dediğiniz gibi çok etkiliyor ben sosyal medyayıda kapattım şimdilik nedense insanların mükemmelim çok iyiym harikayız tarzı paylaşımları bana kendimi daha yetersiz hssettiriyordu

sizin dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım

tekrar teşekkür ederim tv izlemiyorum her şey o kadar olumsuz ki zaten
insanlarda dediğiniz gibi çok etkiliyor ben sosyal medyayıda kapattım şimdilik nedense insanların mükemmelim çok iyiym harikayız tarzı paylaşımları bana kendimi daha yetersiz hssettiriyordu

sizin dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım
Aynen canım ortam çok kötü. Umarım faydasını görürsün, düzenli olarak hergün yapmaya çalış, hatta deftere yazıp fotosunu çekip ordan da okuyabilirsin. Yalnız olduğun zamanlar sesli olarak oku, müsaşt değilsen sessizce okursun. Bir de esmalar da çekebilirsin. Enerji veren esma olarak bir araştır istersen.

Kesinlikle ilk önce evinizin heryerini tuzlu sirkeli suyla temizleyin daha sonra doğa sesleri olan bir ses açın müzik sayfalarnda bulursunuz sonra tütsü yakın sessizliği dinleyin gözünüzü kapatıp iyi gelicektiir
sirke kokusuna hiç dayanamıyorum :olamaz:
doğa seslerini deneyeeceğim
teşekkürler

teşekkür ederim
olumlama denemştm ama sabah akşam yapmamıştım açıkçası
birde 21 gün aynı cümleyimi yapıyorsunuz yoksa cümle değiştiryor musunuz ?
1 hafta hiç bir şekilde olumsuz düşünceye yer verme tetikte ol olumsuz gelen her şeyı hemen durdur yerıne olumlu bir şey koy buna kendını 1 hafta zorla cok farkeder ama o bir hafta sabredeceksın dayanacaksın. olmayacak duygusu sık sık gelır aldırmayacaksın

kas nasıl calıstıkca guclenır sinirlerimiz duyularımızda kas gıbı sen bunu yap 21 gune sonra gecersın

ben de yapamıyorum 1 kere yaptım cok cok işe yaradı
benım de enerjim cok dagılıyor ve düşüyor bitkinim. bu arada vitamın ve enerji destegi de al ruh beden bir bütün bol su iç
doktora git gücüm düşük de destek iste ben de öyle yapacagım bu hafta

X