Enerji Temizligi...

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.410
95.804
Oncelikle konum biraz karisik son bir kac seneyi karisik anlatacagim.

Konu hakkinda bilgisi olmayanlarin pas gecmesini istiyorum.

Derdim kisin surekli hasta olmak, ozellikle son iki aydir uzerimden gitmeyen bir grip var. Doktora git demeyin doktora zaten gittim/ gidiyorum. Agri kesicilerle ayakta duruyorum.

Spirituel bir insanim, cakralari temizledigimi saniyorum ama bir seyleri yanlis yapiyorum. Taslari kullandim, diyetteydim 13.5 kilo verdim ama kafeine de ara verdim. Diyette olmasaydim da hasta olurdum oyle saniyorum.

5 sene once reiki 1 e uyumlandim, 5 hafta surekli bir aglama hissi vardi , sonra gecti. Onun disinda bazen esmalari kullanmak istiyorum, onlarda da surekli bir goz dolma, esneme oluyor.

Fiziksel olarak bir degisim soz konusu degil. Negatif insanlardan uzak duruyorum, enerji vampirlerine bulasmak istemiyorum.

Tas , kordon kesme , sage, imgeleme tekniklerini kullandim ama bir seyler eksik.

Iste burada siz devreye giriyorsunuz. Sadece bilenler lutfen...

Bioresonanz terapisi (kusura bakmayin türkçesini bilmiyorum) tam sizlik.

Unutmadan... bagirsaklarinizi temizledinizmi? Baglisklik sisteminin 3/2 bağırsakda bulunur. Bağırsağı temizleyip dengelemeden fiziki ve ruh sağlığını ben elde eşememişdim.

Bioresonanz terapisi (kusura bakmayin türkçesini bilmiyorum) tam sizlik.

Unutmadan... bagirsaklarinizi temizledinizmi? Baglisklik sisteminin 3/2 bağırsakda bulunur. Bağırsağı temizleyip dengelemeden fiziki ve ruh sağlığını ben elde eşememişdim.

Bakayim kulagima yabanci gelmiyor.

Bagirsagi temizlemek derken colon temizlemesinden mi bahsediyorsunuz. Probiotic kullaniyorum ama o da yeterli degil. Siz ne yaptiniz.

Bakayim kulagima yabanci gelmiyor.

Bagirsagi temizlemek derken colon temizlemesinden mi bahsediyorsunuz. Probiotic kullaniyorum ama o da yeterli degil. Siz ne yaptiniz.

Hemen ne ve nasil yaptığımı anlatmaya calişim ( türkçem iyi olmadığı icin şimdiden özür dilerim)
İlk 4 haftalik detox yapdim. Sadece sebze suyu icdim. Taze cekim... meyve yemedim (fruktoz sebibinden)
Sonra doktora gidip bağırsağı yikatdim ( türkçesini bilmiyorum) peşine ayni 2 haftalik sebze detoxu.

Eczanede satilan probioticlerden aldim ama kendimde ev yapimi yogurt ve değişik probiotic iceren doğal yiyecekler yedim.

Süt, peynir, endüstri şekeri ve hayvansal yağ kullanmiyorum . Fruktoz cok cok az aliyorum. Kendim Ghee yapiyorum (ayurveda mutfagindan).
Beslenmem 50% et, 30 sebze ve 20% yağ.

Bu şekilde bağırsaklarım kendine geldi.
İnanilmaz ama beynimdeki tümör tami tami yarilandi (küçüldü)

Hemen ne ve nasil yaptığımı anlatmaya calişim ( türkçem iyi olmadığı icin şimdiden özür dilerim)
İlk 4 haftalik detox yapdim. Sadece sebze suyu icdim. Taze cekim... meyve yemedim (fruktoz sebibinden)
Sonra doktora gidip bağırsağı yikatdim ( türkçesini bilmiyorum) peşine ayni 2 haftalik sebze detoxu.

Eczanede satilan probioticlerden aldim ama kendimde ev yapimi yogurt ve değişik probiotic iceren doğal yiyecekler yedim.

Süt, peynir, endüstri şekeri ve hayvansal yağ kullanmiyorum . Fruktoz cok cok az aliyorum. Kendim Ghee yapiyorum (ayurveda mutfagindan).
Beslenmem 50% et, 30 sebze ve 20% yağ.

Bu şekilde bağırsaklarım kendine geldi.
İnanilmaz ama beynimdeki tümör tami tami yarilandi (küçüldü)

Ozur dilemene gerek yok. Turkcen gayet guzel , ben de yurt disindayim. Almanya'daki saglik sistemi daha guzel. Burada doktor yapmiyor colon temizleme isini, riskleri varmis. O yuzden arastirmam gerekiyor ama az cok anladim senin ne yaptigini.

Beyninde tumor mu vardi gecmis olsun.

Çok fikrim yok canım.
Hatta biliyorsun o çakra makra işlerini bana da öğretin diye dönüp
durmuşluğum var burda.

Sonuç ne oldu? :)
Az inceledim kafa basmadı vazgeçtim.

Kolay kolay hasta olmayan ben 10 gündür karnım geçse dişim, dişim geçse başımdan ölüyorum.
Bugün de boynumun arkasında bir ağrı var.
Kafamı döndüremiyorum sanki.

Öyle deli mutsuz deli negatif de değilim ben ne negatif günler gördüm hey gidi :)

Beni en çok dua rahatlatıyor edersem, edemediğim çok oluyor ama :KK43:
Fon müzikleri..
İçim dışıma çıkana kadar ağlatan dramlar da rahatlatıyor, boşalıyorum sanırım.

Geçmiş olsun.
Umarım çabucak toparlanırsın.

Seni içten içe mutsuz eden bir eksik olabilir mi hayatında?

Çok fikrim yok canım.
Hatta biliyorsun o çakra makra işlerini bana da öğretin diye dönüp
durmuşluğum var burda.

Sonuç ne oldu? :)
Az inceledim kafa basmadı vazgeçtim.

Kolay kolay hasta olmayan ben 10 gündür karnım geçse dişim, dişim geçse başımdan ölüyorum.
Bugün de boynumun arkasında bir ağrı var.
Kafamı döndüremiyorum sanki.

Öyle deli mutsuz deli negatif de değilim ben ne negatif günler gördüm hey gidi :)

Beni en çok dua rahatlatıyor edersem, edemediğim çok oluyor ama :KK43:
Fon müzikleri..
İçim dışıma çıkana kadar ağlatan dramlar da rahatlatıyor, boşalıyorum sanırım.

Geçmiş olsun.
Umarım çabucak toparlanırsın.

Seni içten içe mutsuz eden bir eksik olabilir mi hayatında?

Beni mutsuz eden cok sey var da takmamaya calisiyorum. Bunyem cok zayif , yanimda biri hapsirsa aninda kaparim.

Donup duruyorum deme. Benim hatam sana donus yapacaktim bu konuyla ilgili.

Kisaca anlatayim cakralari :

En alt kok cakrasi : Kirmizidir. Tatli, kafein istegini tetikler. Stresli biriysen bu cakran dengesizdir.

Uste dalak cakrasi : Turuncudur rengi. Bu da cinsel obsesyon konularinda etkilidir.

Solar plexus : Saridir. Irade, ozguven, bagimsizlik konulari ile ilgilidir.

Kalp cakrasi . Yesildir . Kendini sevme. Unutamadigin , affetmedigin insanlarla iliskilidir.

Bogaz cakrasi : Mavidir. Kendini ifade etme.

Ucuncu goz cakrasi : Civit mavisi.6. his.

Tepe cakrasi : Eflatun. Evrenle iletisimi saglar. Benlik duygusu katar.

Beni mutsuz eden cok sey var da takmamaya calisiyorum. Bunyem cok zayif , yanimda biri hapsirsa aninda kaparim.

Donup duruyorum deme. Benim hatam sana donus yapacaktim bu konuyla ilgili.

Kisaca anlatayim cakralari :

En alt kok cakrasi : Kirmizidir. Tatli, kafein istegini tetikler. Stresli biriysen bu cakran dengesizdir.

Uste dalak cakrasi : Turuncudur rengi. Bu da cinsel obsesyon konularinda etkilidir.

Solar plexus : Saridir. Irade, ozguven, bagimsizlik konulari ile ilgilidir.

Kalp cakrasi . Yesildir . Kendini sevme. Unutamadigin , affetmedigin insanlarla iliskilidir.

Bogaz cakrasi : Mavidir. Kendini ifade etme.

Ucuncu goz cakrasi : Civit mavisi.6. his.

Tepe cakrasi : Eflatun. Evrenle iletisimi saglar. Benlik duygusu katar.

Seni mutsuz eden her şeyden kısa zamanda kurtulmanı diliyorum öncelikle..

Şöyle anlatayım.
Stres ve takıntım yüksek. Düşünülmemesi gereken insanları bile düşünür, fazla umursarım.

Affedemediklerim var doğru.

Ama kendimi fazlasıyla seviyorum bence herkes benim kadar iyi olsaydı dünya mükemmel bir yer olurdu. Çok ciddiyim :)

Kendimi de gayet iyi ifade ederim.

6. hislerimden emin değilim yaa :KK43:
Bir de evrenle iletişimim bozuk diye düşünüyorum..

Peki bu durumda ne yapmalıyım? :)

Seni mutsuz eden her şeyden kısa zamanda kurtulmanı diliyorum öncelikle..

Şöyle anlatayım.
Stres ve takıntım yüksek. Düşünülmemesi gereken insanları bile düşünür, fazla umursarım.

Affedemediklerim var doğru.

Ama kendimi fazlasıyla seviyorum bence herkes benim kadar iyi olsaydı dünya mükemmel bir yer olurdu. Çok ciddiyim :)

Kendimi de gayet iyi ifade ederim.

6. hislerimden emin değilim yaa :KK43:
Bir de evrenle iletişimim bozuk diye düşünüyorum..

Peki bu durumda ne yapmalıyım? :)

Ganstaya da soyledim aynisini.

Genel olarak kafeini azaltip bitireceksin.

Bitki caylarina alisacaksin.

Tatli , hamur isi filan yemeyeceksin. Daha cok yogurt tuketeceksin.

Butun cakralar birbiri ile baglantili. Ne yapmalisina gelince oyle bir gunde olacak bi durum degil.

Magnezyum alabiliyorsan al.

Sana ozelden yazicam.

sa
Oncelikle konum biraz karisik son bir kac seneyi karisik anlatacagim.

Konu hakkinda bilgisi olmayanlarin pas gecmesini istiyorum.

Derdim kisin surekli hasta olmak, ozellikle son iki aydir uzerimden gitmeyen bir grip var. Doktora git demeyin doktora zaten gittim/ gidiyorum. Agri kesicilerle ayakta duruyorum.

Spirituel bir insanim, cakralari temizledigimi saniyorum ama bir seyleri yanlis yapiyorum. Taslari kullandim, diyetteydim 13.5 kilo verdim ama kafeine de ara verdim. Diyette olmasaydim da hasta olurdum oyle saniyorum.

5 sene once reiki 1 e uyumlandim, 5 hafta surekli bir aglama hissi vardi , sonra gecti. Onun disinda bazen esmalari kullanmak istiyorum, onlarda da surekli bir goz dolma, esneme oluyor.

Fiziksel olarak bir degisim soz konusu degil. Negatif insanlardan uzak duruyorum, enerji vampirlerine bulasmak istemiyorum.

Tas , kordon kesme , sage, imgeleme tekniklerini kullandim ama bir seyler eksik.

Iste burada siz devreye giriyorsunuz. Sadece bilenler lutfen...
sana içimdeki sevgi ,iyilik ve şifa enerjisini sevgiyle açıyorum

Butun cakralar birbiri ile baglantili. Ne yapmalisina gelince oyle bir gunde olacak bi durum degil.

Sana ozelden yazicam.

Merhaba bu bölümde başka bir konuya bakarken başlığınızı gördüm
Bu konularda hiç bilgim yok
Herşey gönlünüze/gönlümüze göre olsun

Affedememe bende de var , yenmek için ne yapmak lazım ? nomunomuchua nomunomuchua ya attığınız msjı bana da atar mısınız ?
Bir de Magnezyum hap olarak mı alınıyor

Bu arada kafein kullanmam ( arada günde 1 türk kahvesi içerim )
Ve bitki çayı içerim ( bu da bazı günler 1 ya da 2 kupa )
Tatlıya aşırı düşkündüm , canım çok istiyordu , artık eskisi gibi pek istemiyor
Ancaaak hamurişi diyince hala akan sular durur

Merhaba bu bölümde başka bir konuya bakarken başlığınızı gördüm
Bu konularda hiç bilgim yok
Herşey gönlünüze/gönlümüze göre olsun

Affedememe bende de var , yenmek için ne yapmak lazım ? nomunomuchua nomunomuchua ya attığınız msjı bana da atar mısınız ?
Bir de Magnezyum hap olarak mı alınıyor

Bu arada kafein kullanmam ( arada günde 1 türk kahvesi içerim )
Ve bitki çayı içerim ( bu da bazı günler 1 ya da 2 kupa )
Tatlıya aşırı düşkündüm , canım çok istiyordu , artık eskisi gibi pek istemiyor
Ancaaak hamurişi diyince hala akan sular durur

Hastahanenin acil bolumlerinde dolasiyorum. Su an kendime hayrim yok . O yuzden baskasina da olmaz ama biraz beklerseniz iyilestigimde donebilirim size.

Sana ozelden yazicam.

Merhaba benzer sorunları bende yaşıyorum. Konuya burdan devam edilse bizlerde faydalansak.

X