Enerji meselesini birileri bana açabilir mi?

missginger

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
40
15
Merhaba kk,
Benim bir türlü anlamlandıramadığım hatta bugün akıl hocalarımdan birine sormadan önce size sormak istediğim bir şey var.
Ya çekim, enerji birinde olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Mesela ben normalde biraz çekingen yapılı ve kural takıntılıyım. Bir iş yaptığımda çok ciddi asık suratlı oluyormuşum. (.eğlenceli bir faaliyette bile) Bu sanırım karşı tarafa farklı yansıyor.
Birkaç gün önce yakın bir erkek arkadaşım X'in o kadar güzel bir enerjisi var ki dansı iyi bilmeme rağmen onunla dans ettiğiimde sevişmiş gibi oluyorum beni sersem ediyor demişti. Tabii yine anlamadım. Bazı insanların çevrelerine enerji saçtığını falan söylemişti. Sorumu doğru aktarabildiğimden emin olamasamda nedir bu enerji olayı?

Kendine çok güvenen insanlar etrafa büyüleyici bir enerji aktarıyorlar buna eminim.
Ama çoğuda farkında değiller boş şeylere güvendikleri boş bir özgüvenleri olduklarından haberleri yok maalesef.
Enerji tutar tutmaz illa insanları etkilemeye meyilli olmaya gerek yok fazla ve gereksiz kalabalık olur insanın hayatında bence.
Önemli olan nasıl hissetiğin sen nasıl hissediyorsan karşı tarafa bu geçiyor sanırım.

Insanlarin aurasiyla da ilintili biraz enerjileri.. Yasam enerjisi yuksek olur bazi insanlarin.. Olumlu dusunmek kisiye yuksek dozda pozitif enerji saglar.. Yakin erkek arkadasiniza gelince oyle demisse bu tensel cekimle de alakalidir. Herkesle olmaz bu cekim.. Tenle alakalidir sadece..

Kendine çok güvenen insanlar etrafa büyüleyici bir enerji aktarıyorlar buna eminim.
Ama çoğuda farkında değiller boş şeylere güvendikleri boş bir özgüvenleri olduklarından haberleri yok maalesef.
Enerji tutar tutmaz illa insanları etkilemeye meyilli olmaya gerek yok fazla ve gereksiz kalabalık olur insanın hayatında bence.
Önemli olan nasıl hissetiğin sen nasıl hissediyorsan karşı tarafa bu geçiyor sanırım.

Kadınların dişi enerjileri yüksek olduğu zaman karşı tarafa bu enerji yansır. Dişi enerji ve cinsel enerji birbirinden farklıdır. Genel olarak bireylerde cinsel dengesizlik fazla olduğu için dişi enerjisi yüksek olan bayanın cinsel enerjisinin yüksek olduğunu sandığı için cinsel çekim yaşadığını fark eder.

Dişi enerjinin yüksek olması için daha önceki yorumlarda bahsedilen durumlar olmalıdır. Kendini seven, kendine güvenen, kadın olduğu için onur duyan, yaratıcı gücünün içsel olarak da olsa farkında olan kadınların dişi enerjileri yüksektir. Kişinin kendi ile olan ilişkisi ve huzuru dışarı yansır.

Kadınların dişi enerjileri yüksek olduğu zaman karşı tarafa bu enerji yansır. Dişi enerji ve cinsel enerji birbirinden farklıdır. Genel olarak bireylerde cinsel dengesizlik fazla olduğu için dişi enerjisi yüksek olan bayanın cinsel enerjisinin yüksek olduğunu sandığı için cinsel çekim yaşadığını fark eder.

Dişi enerjinin yüksek olması için daha önceki yorumlarda bahsedilen durumlar olmalıdır. Kendini seven, kendine güvenen, kadın olduğu için onur duyan, yaratıcı gücünün içsel olarak da olsa farkında olan kadınların dişi enerjileri yüksektir. Kişinin kendi ile olan ilişkisi ve huzuru dışarı yansır.

Dişi enerjisi derken mesela ortama girmeden önce çok güzel olduğunu, seksiliğinin tavan yaptığına (leş bir şey bile olsa)kendini inandırmasıyla mı olan bir sey yani?

Burada ilk başta cinsel enerjiden bahsetmediğimi söyledim. Kendini inandırması değil ruhunda olan dişilik enerjisinin kapısını bulup açmasından bahsediyorum.

X