Url olarak ulasamadim malesef :))
diger konularindaki tavrini bildigimden, kac kisiyle kavgaya tutusacaksin bu konunda, dusunmeden edemedim..Kaynanaya çok sinir olduğumu bilenler vardir
Neyse bigun kvmdeyiz bana cok duzgun davrandı o guzel davraninca bende sohbete daldım onunla muhabbet ettim guldum hatta beni hiç rahatsiz etmedi hatta hoşuma gitti cunku pozitif modum açıldı birden iyi niyet sinyalini aldim
Neyse başka bir zaman yine gorustuk busefer laf filan carpmadi biseyde yapmadı ama onceki gibi degildi durduk yere sinir oldum kadıni goresim gelmemeye başladı diyeceksiniz ki senin dengesizligin
Ama bu kadar dengesiz biri degilim karsimdakinin ruh hali bana direk yansiyor galiba
Mesela eşim icinde oyle .. uzuldugu biseyi hemen car car anlatmaz ve disari cok vermez ,yansitmaz cogu zaman ama ogun ben stressli olurum sebebsizce sonra eşimi bi yoklarim baklasini alirim sonra gecer
Acaba bu bazen fazla agresifligim nekadar negatif sey varsa etrafta onları kuvvetli şekilde ustume cektigimden mi oluyor ?
Cunku ayni seyin tanimadigim insanlarda bile oldugunu farkettim negatif biri olsun muhattabimda benle alakasi olmasada o ortamda biseyler hissediyorum cok farkli tepki ve tavirlarim oluyor bazisindaysa neseli oluyorum
Ne diyonuz bacılar var mi böyle olan
Ben varım. Bende ortama da negatif düşünceli numaradan iyi olmaya çalışan kişileri anlıyorum.Kaynanaya çok sinir olduğumu bilenler vardir
Neyse bigun kvmdeyiz bana cok duzgun davrandı o guzel davraninca bende sohbete daldım onunla muhabbet ettim guldum hatta beni hiç rahatsiz etmedi hatta hoşuma gitti cunku pozitif modum açıldı birden iyi niyet sinyalini aldim
Neyse başka bir zaman yine gorustuk busefer laf filan carpmadi biseyde yapmadı ama onceki gibi degildi durduk yere sinir oldum kadıni goresim gelmemeye başladı diyeceksiniz ki senin dengesizligin
Ama bu kadar dengesiz biri degilim karsimdakinin ruh hali bana direk yansiyor galiba
Mesela eşim icinde oyle .. uzuldugu biseyi hemen car car anlatmaz ve disari cok vermez ,yansitmaz cogu zaman ama ogun ben stressli olurum sebebsizce sonra eşimi bi yoklarim baklasini alirim sonra gecer
Acaba bu bazen fazla agresifligim nekadar negatif sey varsa etrafta onları kuvvetli şekilde ustume cektigimden mi oluyor ?
Cunku ayni seyin tanimadigim insanlarda bile oldugunu farkettim negatif biri olsun muhattabimda benle alakasi olmasada o ortamda biseyler hissediyorum cok farkli tepki ve tavirlarim oluyor bazisindaysa neseli oluyorum
Böyle bir konuyu tam açmak istiyordum aynısı bendede oluyor ara sıra, bana da temiz kalpli insanlar etraftaki enerjiyi çeker demişti biyoenerji ile uğraşan bir tanıdık ama doğru mu fikrim yok.Kaynanaya çok sinir olduğumu bilenler vardir
Kaynanaya çok sinir olduğumu bilenler vardir
diger konularindaki tavrini bildigimden, kac kisiyle kavgaya tutusacaksin bu konunda, dusunmeden edemedim..
yorumlarindan az cok tanidigim kadariyla negatif ve kavgaya acik birisin.. kv ne bu nedenle tepki gelistirmis ve olumsuz dusunmus olabilirsin..
Ben varım. Bende ortama da negatif düşünceli numaradan iyi olmaya çalışan kişileri anlıyorum.
Ayrıca kv ile aynı şeyleri yaşıyorum. Bir süre çok kötüydü aramız. Sonra kv bir olayla gözümde farklılaştı. Ya dedim bende . Çikom anne bile kızı ile geçinemeyebilir zaman zaman . Bence bu kadın kötü değil . Hadi at reset kendine dedim attım reset. Sonra kv illa gelin kalın dedi. Gittik hepberaber görümcedeyiz. Sohbet muhabbet. Gece 3 e kadar herkes yattı biz kv ile balkonda sohbet ediyoruz. Ertesi akşam bana durduk yere bir laf soktu ama alamadı hırsını. Öyle ki eşim bile şaşırdı.
Ve ben tüm yaşananları geri dönüşümden çıkarttım. Bunu hep yaşıyorum ve artık bu oyuna Gelmemek için çaba sarfediyorum. Çünkü her seferinde hayal kırıklığı oluyor
Beni de pek bilgim yok ama buzamana kadarki insan iliskilerimi degerlendirince boyle dusundum kotu niyetli biri oluncada belli etmesede icime düsuyor benimdeBöyle bir konuyu tam açmak istiyordum aynısı bendede oluyor ara sıra, bana da temiz kalpli insanlar etraftaki enerjiyi çeker demişti biyoenerji ile uğraşan bir tanıdık ama doğru mu fikrim yok.
ne isle mesgulsunuz bilmiyorum ama bana biraz bosluktan bunlara kafa yora yora kendinizi doldurusa getiriyosunuz gibi geldi. bence baska seylerle ilgilenin dusunmeyin boyle sonra herseyi biseye yorup iyice kendinizi sinir etmeye baslarsini. milletin enerjisinden sizene, herkes kendi enerjisiyle ugrasamiyo siz bide karsinizdakinin enerjisini hissedip ona gore sinirlenmeye falan baslamissiniz. baska seyler dusunun, baska seylerle ugrasin.