Enerji Bölgeniz Neresi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi rzme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeşil bölgedesiniz. Sizi enerjik kılan ve canlılığınızın zirvesinde olmanızı sağlayan tüm silahları oldukça akıllı bir biçimde kullanıyorsunuz. Her mevsim değişikliğinde vitamin ve mineral uru yapmaya özen gösterin. Bu arada hayatınızı monotonluktan kurtarın.

yeşil bölgedeymişim bende. .kaydirigubbakcemile2

ama hayatım hiç de monoton diil...aaa
klava:

Beyaz bölgedesiniz! Kalorileri depolamaya çok meyillisiniz. Fiziksel aktiviteleriniz neredeyse hiç yok. Günlük şeker ve yağ tüketiminizi de yavaş yavaş azaltın. Her gün yarım saat yürüyün. Zencefil yağının enerji verici gücünden de zaman zaman faydalanın.

vayyy be dogru aslında da ıste yapacak ınsan nerde....

Test Sonucu:

Yeşil bölgedesiniz. Sizi enerjik kılan ve canlılığınızın zirvesinde olmanızı sağlayan tüm silahları oldukça akıllı bir biçimde kullanıyorsunuz. Her mevsim değişikliğinde vitamin ve mineral uru yapmaya özen gösterin. Bu arada hayatınızı monotonluktan kurtarın.

Test Sonucu:

nasıl kurtulcam bu monotonluktan

Test Sonucu:
Beyaz bölgedesiniz! Kalorileri depolamaya çok meyillisiniz. Fiziksel aktiviteleriniz neredeyse hiç yok. Günlük şeker ve yağ tüketiminizi de yavaş yavaş azaltın. Her gün yarım saat yürüyün. Zencefil yağının enerji verici gücünden de zaman zaman faydalanın.

basladim zaten zayiflamam gerek

Kırmızı bölgedesiniz! ışte en tehlikeli bölge bu. Meyve, taze sebze ve balık yemeye özen gösterin.

Magnezyum depolamak için de yağlı meyveleri (badem, ceviz, fındık), çikolatayı ve soya fasulyesini tercih edin.

Ayrıca kendinize bir vitamin kürü uygulamalısınız.

ASLAAAlmaz:
uyguluyorum zaten her gün düzenli olarak "asrın gıdası spirulina" kullanıyorumopuyorumnanaktanzemuszemus

galiba sonuna kadar doğru of of

Beyaz bölgedesiniz! Kalorileri depolamaya çok meyillisiniz. Fiziksel aktiviteleriniz neredeyse hiç yok. Günlük şeker ve yağ tüketiminizi de yavaş yavaş azaltın. Her gün yarım saat yürüyün. Zencefil yağının enerji verici gücünden de zaman zaman faydalanın. kaydirigubbakcemile5

Ben enerji bölgemi daha farklı düşünüyodum..:sinifsinif:lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…