• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enerji Bölgeniz Neresi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi rzme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeşil bölgedesiniz Sizi enerjik kılan ve canlılığınızın zirvesinde olmanızı sağlayan tüm silahları oldukça akıllı bir biçimde kullanıyorsunuz. Her mevsim değişikliğinde vitamin ve mineral kürü yapmaya özen gösterin. Bu arada hayatınızı monotonluktan kurtarın.

Test Sonucu:
Yeşil bölgedesiniz. Sizi enerjik kılan ve canlılığınızın zirvesinde olmanızı sağlayan tüm silahları oldukça akıllı bir biçimde kullanıyorsunuz. Her mevsim değişikliğinde vitamin ve mineral uru yapmaya özen gösterin. Bu arada hayatınızı monotonluktan kurtarın.

paylaşımın için sağol canım

yeşil bölgedeymişim amanın ne güzel pekte severim yeşili ve yeşilliği:)))

Test Sonucu:
Beyaz bölgedesiniz! Kalorileri depolamaya çok meyillisiniz. Fiziksel aktiviteleriniz neredeyse hiç yok. Günlük şeker ve yağ tüketiminizi de yavaş yavaş azaltın. Her gün yarım saat yürüyün. Zencefil yağının enerji verici gücünden de zaman zaman faydalanın. =)))

Enerji bölgeniz hangisi?

Test Sonucu:

Beyaz bölgedesiniz! Kalorileri depolamaya çok meyillisiniz. Fiziksel aktiviteleriniz neredeyse hiç yok. Günlük şeker ve yağ tüketiminizi de yavaş yavaş azaltın. Her gün yarım saat yürüyün. Zencefil yağının enerji verici gücünden de zaman zaman faydalanın.

Beyaz bölgedesiniz! Kalorileri depolamaya çok meyillisiniz. Fiziksel aktiviteleriniz neredeyse hiç yok. Günlük şeker ve yağ tüketiminizi de yavaş yavaş azaltın. Her gün yarım saat yürüyün. Zencefil yağının enerji verici gücünden de zaman zaman faydalanın

Bu cevapların pekçoğu bana hiç uymuyor kii ben sebzeyi günde 1 defadan fazla yerim örneğin... kaydirigubbakcemile3
gene de teşekkuler...

Yeşil bölgedesiniz. Sizi enerjik kılan ve canlılığınızın zirvesinde olmanızı sağlayan tüm silahları oldukça akıllı bir biçimde kullanıyorsunuz. Her mevsim değişikliğinde vitamin ve mineral uru yapmaya özen gösterin. Bu arada hayatınızı monotonluktan kurtarın.

Sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum ve hayatım monoton doğru

Test Sonucu:
Beyaz bölgedesiniz! Kalorileri depolamaya çok meyillisiniz. Fiziksel aktiviteleriniz neredeyse hiç yok. Günlük şeker ve yağ tüketiminizi de yavaş yavaş azaltın. Her gün yarım saat yürüyün. Zencefil yağının enerji verici gücünden de zaman zaman faydalanın

iyide ben 48 kiloyum zaten. tembelim evet ama koştursam zaten tipim kaycak iyice:lepi:

Çıktı. Hayatım çokmu monoton acaba?
CADIARZU

Beyaz bölgedesiniz! Kalorileri depolamaya çok meyillisiniz. Fiziksel aktiviteleriniz neredeyse hiç yok. Günlük şeker ve yağ tüketiminizi de yavaş yavaş azaltın. Her gün yarım saat yürüyün. Zencefil yağının enerji verici gücünden de zaman zaman faydalanın.

Back