Enerjen gögüs ucunu ıstırıyor canım çok acıyor

kelebek1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
83
45
Kızlar bebişim yeni doğdu. daha 5 günlük. emerken ilk anlarda gögüs ucumu ısırıyor, ve bu durum canımı çoook acıtıyor. Bazen dayanamıyorum ve ağlıyorum. Ayrıca yara bere olacak gögüs ucum. Sizce normalmi ? Bebişe kibar davran da diyememki :) aç oldugundanmı saldırıyor diyecegim, ama açlıkla da ilgisi yok. Emerken Arada uykuya dalıyor, sonra geri uyanıyor, uyanında meme ucuyla ilk buluşmasında yine saldırıyor.
Lütfen yardım edin, canım çook acıtıyor :(

Emmeyi bilmediği için öyle annesi. Bütün emziren anneler bunu yaşıyor maalesef. Göğsün sadece ucunu değil geniş alan olarak tutmasını sağlayın. Bide göğüs ucu çatlakları için kremler var onları kullanabilirsiniz.

Göğsünün sadece ucunu mu veriyorsun ? Kız daha 5 günlük bebe yeni olduğun için acıyordur🤭 benm oğlan 5 aylk emerken damaklarıyla ısırıp çekiyor 😂😍

Emmeyi bilmediği için öyle annesi. Bütün emziren anneler bunu yaşıyor maalesef. Göğsün sadece ucunu değil geniş alan olarak tutmasını sağlayın. Bide göğüs ucu çatlakları için kremler var onları kullanabilirsiniz.
5 günlük daha :) gögüsün sadece ucunu degil geniş alan olarak tutmasını nasıl saglayabilirim ?

canım daha hem bebek emmeye alışmamıştır hem de göğsün hassastır ikiniz de alışırsınız normal :) enfeksiyon gibi bir şey yok di mi

Tereyağı iyi geliyor diye duymuştum ama bilmiyorum dene istersen ucuna biraz sür

Back