ene altmda ve Yanamdaki Siyahlk

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
slm kızlar 6 yıldır hormon sorunları yüzünden yüzümde tüylenmelerle uğraşıyorum yüzümdekiler tüy olduğu için ilgilenmiyorum ancak çene altımda artık siyah kıl oluşmaya başladı tabi ben sürekli cımbızla alıyorum ve son 3 aydır falan simsiyah bir görüntü ortaya çıktı yanaklarıma doğru ilerliyor.epilasyon için gecen hafta bir uzmana gittim bu siyahlaşmanın kılla alakası yok bir cildiye uzmanına git dedi bu hafta gideceğim ama meraktan çatlıyorum cilt kanseri olabilirmi güneş lekesi değil yalnız bunlar bildiğiniz siyah leke ve küçükte değil tüm çenem bu şekilde insan içine çıkamaz oldum sürekli kapatıcı kullanıyorum yada kan şekeri düşüklüğünden ne bileyim o tür şeylerden olabilirmi kesin hormonla alakalı acaba çok fazla test yaptırırmı biran önce ilaçı varsa bunun kullanıp kurtulmak istiyorumda benimle aynı durumu yaşayan varsa paylaşsın....:içelim:

hiç ihmal etme sağlık bu, acilen doktora git derim.. Geçmiş olsun :Saruboceq:

Günümüzde çene altı yüzdeki kılları lazer epilasyonla aldıran çok kişi var.Sizde öyle yaptırabilirsiniz bu tedaviye başlamadan öncede öncelikle doktorun size söylediği tahliller hormonal durumunuza bakılıyor daha sonra başlanıyor.Ömür boyu tekrardan çıkmama garantisi veriliyor.

evet canım bende lazer epilasyona başladım gecen hafta ama bu siyahlık kıldan değilmiş güneş lekeside değilmiş işte bu hafta bi cildiye uzmanına gitcem bakalım hormon testleri neyi göstercek.

demekki dünyada bir tek benim acaba dr çözebilecekmi bu durumukaydirigubbakcemile3ya nasıl bi şeyse kahverengi değil kırmızı siyah arası bişey tamda kılın olduğu bölge tuhaflık burda işte aman neyse pzt gidiom dra bakalım ne hastasıymışım.

X