• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endüstri mühendisliğine dair bilgisi olan bi bakabilirmi lütfen:)

zahiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2010
490
1
118
Konya
Bu yıl endüstri mühendisliği 2.sınıf okumak için kolları sıvadık..Lakin seçmeli ders sorunuyla karşı karşıyayım 6 seçenek var önümde.Net bilgim olsa balıklama seçerdim dersleri acaba hangi dersler işime daha fazla yarar.bana eeeen çok lazım olacak ders kapsamlarından haberrdar değilim.. Yardım istiyorum bu konuda seçmeli derslerden hangi 3ünü seçmeliyim??
seçenekler
Makine endüstrisinde endüstri mühendisliği
endüstri ilişkileri
iş sağlığı ve güvenliğine giriş
genel muhasebe
pazarlama yönetimi
endüstri mühendislğinde sosyal bilimler
işletme hukuku
girişimcilik
ısı bilimine giriş
malzeme bilimine giriş

bu derslerin neler içerdiği hakkında ufacık bikaç şey yazılırsa ve yardım eden olursa cidden çok mutlu olacağım.Şimdiden herkese teşekkür ederim:34:

Genel muhasebede işletmenin kar, gelir-gider tablosuna dair fikir sahibi oluyorsun, sermaye hesabı, amortisman belirleme gibi. Isı bilimine giriş ve malzeme bilimine giriş makine mühendisliğine ait derslerden. Sen Endüstri okuyorsun işine yaramayabilir. Aslında programlama dili ile ilgili ders koysalar iyi olurmuş ama yokmuş sizde.

Muhasebeyi alırsan iktisadi bilgilerinde farklı bir bakış açısı elde edersin. Girişimcilik adından anlaşıldığı gibi bir dersse faydalı olabilir. Yüksek mülakatlarında bile girişimcilik yeteneğine bakıp puan veriyorlar. İşletme hukuku bir hukuk alt dalı aslında, hukuki olarak ele alıyorsun ticari faaliyetleri. İş sağlığı havada kalan bir ders gibi.

Sana tavsiyem danışman hocalarınla konuşman tabi en iyisini onlar bilir.=)

Genel muhasebede işletmenin kar, gelir-gider tablosuna dair fikir sahibi oluyorsun, sermaye hesabı, amortisman belirleme gibi. Isı bilimine giriş ve malzeme bilimine giriş makine mühendisliğine ait derslerden. Sen Endüstri okuyorsun işine yaramayabilir. Aslında programlama dili ile ilgili ders koysalar iyi olurmuş ama yokmuş sizde.

Muhasebeyi alırsan iktisadi bilgilerinde farklı bir bakış açısı elde edersin. Girişimcilik adından anlaşıldığı gibi bir dersse faydalı olabilir. Yüksek mülakatlarında bile girişimcilik yeteneğine bakıp puan veriyorlar. İşletme hukuku bir hukuk alt dalı aslında, hukuki olarak ele alıyorsun ticari faaliyetleri. İş sağlığı havada kalan bir ders gibi.

Sana tavsiyem danışman hocalarınla konuşman tabi en iyisini onlar bilir.=)

teşekkür ederim bende girişimciliğe sıcak bakmıştım umarım doğru karar vermişimdir :34:

Back