endoskopık kapsul

sarxix papatya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
1.544
8
50
kızlar endeskopık kapsulle mıde ve bagırsaklarına baktıran warmı?nerelerde yapılıyor.fıyatı nedır?olan warsa yazabılırmı lutfen.opuldunuz.

Bahsettiğin şey endeskopi mi ? :bbo:
Eğer o ise ben yaptırdım. Midemden parça almışlardı...
2001 senesiydi sanırım, özelde yaptırmıştım.. İyi para ödemişdim
ozaman...

Ülserim çıkmıştı...Üstelik yemek boruma kadar gelmiş...
İLginç olanı ben endeskopiden sonra doğru düzgün
ilaç kullanmamama rağmen mide ağrısı hiç çekmiyorum...

İlaçlar değil ama, endeskopi iyi geldi...
Ne alaka ben de bilmiyorum...fisfisfis

yazan olursa benimde bilgim olur..benim endoskopiye girmem lazım ama......................cesater edmiyorum

canım benım kapsul endoskopı ağız yoluyla aynı ılaç içer gıbı alıyorsun o senın yemek borundan aşağı ınerken daha goruntu almaya başlıyorlar bu kapsulle beraber bır yada ıkı saat gun içinde neler yapıyorsan normal yaşama devam edıyorsun canım ankarada hacettepe unıversıtesı bunu yapıyor fark ucretı olarakta 350 00 ytl alıyor

yazan olursa benimde bilgim olur..benim endoskopiye girmem lazım ama......................cesater edmiyorum

canım senınkı sad
ece endoskopi ise o da farkı bır ıslem senınkını ıse ılk once ağzın uyuşsun dıye ağzına sprey sıkıyorlar sonrada endoskopıyı ağız yoluyla mıdenı ındırıyorlar tabıkı bıraz sancılı bır sureç ama istersen bunu anestezıyle de yapabılırsın o zaman da kolundan bıraz uyumam için ılaç verıyorlar onlar işlemı yaparken sen uyuyorsun ne olduğunu da anlamıyorsun canım allah ikinize de acil sifalar versın

tatlım sordugum o hortumu yutmamak ıcın.anneme yapılacak.hortum yutsun ıstemıyorum.2kere yaptırdı bogazı yara oldu cunkı.bahsettıgım hortum yutma yok.zeytın cekırdegı kadar kapsul war.yutuyorsun.8saat vıdeo cekımı yapıyor.tuvaletten atılıyor.kolay ıslem ama ankarada nerelerde yapılıyor acaba merak ettım.bıde yaptıranlar deneyımlerını anlatsın dıye.saolun kızlar ılgınıze.

X