Arkadaşlar hayırlı geceler bugün endoskopi oldum..öncesinde çok aradım bulamadım belki birine yararı olur ben esenyurt devlet hastanesinde oldum. .öncesinde cok endişeliydim ama özel hastane 280 tl istedi narkozlu endoskopi için. .ama o da ne devlet hastanesinde narkozlu yapiyorlarmis. .elime kelebek dedikleri aparatı taktilar ağzıma gargara suyu gibj bişi sıkılan sonra gözümü bir açtım annem başımda. .20 dk geçmiş. .hicbirsey animsamıyorum.. yani korkusu olan varsa devleti bir araştırmadan özele yönelmesin.Benim değil ama belki başka birinin derdine derman olurum..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Endoskopi
- Konu Sahibi sibelizim
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- endoskopi devlet narkoz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.355
- 248
- 3 Nisan 2014
- 36.118
- 147.236
- 798
Arkadaşlar hayırlı geceler bugün endoskopi oldum..öncesinde çok aradım bulamadım belki birine yararı olur ben esenyurt devlet hastanesinde oldum. .öncesinde cok endişeliydim ama özel hastane 280 tl istedi narkozlu endoskopi için. .ama o da ne devlet hastanesinde narkozlu yapiyorlarmis. .elime kelebek dedikleri aparatı taktilar ağzıma gargara suyu gibj bişi sıkılan sonra gözümü bir açtım annem başımda. .20 dk geçmiş. .hicbirsey animsamıyorum.. yani korkusu olan varsa devleti bir araştırmadan özele yönelmesin.Benim değil ama belki başka birinin derdine derman olurum..
canım nasıl randevu aldın.. telefonlamı? direk endoskopi için mi gittin yoksa öncesinde doktora göründün mü ?
biraz detay verirmisin..
- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
Geçmiş olsun .Benimki zor olmuştu biraz .Ama problemimden kaynaklandı birazda .
- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
canım nasıl randevu aldın.. telefonlamı? direk endoskopi için mi gittin yoksa öncesinde doktora göründün mü ?
biraz detay verirmisin..
Dahiliye'ye gitmişmiydiniz .Benden dahiliye dr. istemişti .
Canım önce dahiliye doktoruna gittim sorunum söyledim o da endoskopi istedi bir kağıt verdi o kagit ile endoskopi bölümüne indim gün ve 3 sayfalik bilgilendirme kağıdı verdiler. .normalde 15.20 gün içinde veriliyormus .günü aldım bugüne bugün de geceden sonra aç ve susuz durdum ve bilgilendiriyorlar zaten..ve yaptılarcanım nasıl randevu aldın.. telefonlamı? direk endoskopi için mi gittin yoksa öncesinde doktora göründün mü ?
biraz detay verirmisin..
- 3 Nisan 2014
- 36.118
- 147.236
- 798
Dahiliye'ye gitmişmiydiniz .Benden dahiliye dr. istemişti .
canım ben gittim gitmediğim doktor kalmadı.. endoskopi yaptırmaya da teşebbüs ettim de canlı idi .. sonunu getiremedim malesef:))
ben direk endoskopi için geldik diye kapıyı çalsak oluyor mu maksadıyla sordum.. muayneneye ihtiyacım yok onun için.. dünya kadar röntgen ultrason vs var elimde..
- 3 Nisan 2014
- 36.118
- 147.236
- 798
Canım önce dahiliye doktoruna gittim sorunum söyledim o da endoskopi istedi bir kağıt verdi o kagit ile endoskopi bölümüne indim gün ve 3 sayfalik bilgilendirme kağıdı verdiler. .normalde 15.20 gün içinde veriliyormus .günü aldım bugüne bugün de geceden sonra aç ve susuz durdum ve bilgilendiriyorlar zaten..ve yaptılar
peki bunun içinde telle mi randevu almak gerekiyor? doktora görünmek için yani.
182 den yada e devlet şifreniz varsa e devlete girip e nabizdan alabilirsiniz; )peki bunun içinde telle mi randevu almak gerekiyor? doktora görünmek için yani.
- 3 Nisan 2014
- 36.118
- 147.236
- 798
182 den yada e devlet şifreniz varsa e devlete girip e nabizdan alabilirsiniz; )
tamamdır tşk ederim .. valla iyi olmuş konuyu açtığınız burnumun dibinde devlet hastanesi olduğundan bile haberim yoktu..
- 3 Nisan 2014
- 36.118
- 147.236
- 798
182 den yada e devlet şifreniz varsa e devlete girip e nabizdan alabilirsiniz; )
12 şubata yer buldum aldım tekrar tşkler..
Rica ederim geçmiş olsun ..İnşallah endoskopi olucaksaniz çok erkene verirler tarihi.12 şubata yer buldum aldım tekrar tşkler..
İğne ile narkoz vermediler mi. Eşim iki kere oldu. 1. De iğne ile narkoz verdiler çok hafif. Hiç birşey haturlamadi. 2. De narkoz dediler sadece boğaza sprey sıkmıslar. Hareket edememiş ve her şeyi hissetmiş görmüşArkadaşlar hayırlı geceler bugün endoskopi oldum..öncesinde çok aradım bulamadım belki birine yararı olur ben esenyurt devlet hastanesinde oldum. .öncesinde cok endişeliydim ama özel hastane 280 tl istedi narkozlu endoskopi için. .ama o da ne devlet hastanesinde narkozlu yapiyorlarmis. .elime kelebek dedikleri aparatı taktilar ağzıma gargara suyu gibj bişi sıkılan sonra gözümü bir açtım annem başımda. .20 dk geçmiş. .hicbirsey animsamıyorum.. yani korkusu olan varsa devleti bir araştırmadan özele yönelmesin.Benim değil ama belki başka birinin derdine derman olurum..
Evet kelebek denilen aparatı takip iğne ile narkoz verildi sprey de sıkıldıİğne ile narkoz vermediler mi. Eşim iki kere oldu. 1. De iğne ile narkoz verdiler çok hafif. Hiç birşey haturlamadi. 2. De narkoz dediler sadece boğaza sprey sıkmıslar. Hareket edememiş ve her şeyi hissetmiş görmüş
Çok iyiymiş ya. Demek sonunda bunun bir işkence olduğunu idrak edip sigorta bünyesine aldılar narkozu. Çok geçmiş olsunEvet kelebek denilen aparatı takip iğne ile narkoz verildi sprey de sıkıldı