benim annem oraya abone gibidir:) çok memnundu o, sersemletiyorlar hiç bir şey hissetmiyorsunherkeze selam,bende bu perşembe günü izmir igemde endoskopiye giricem ve çooooooook korkuyorum. İzmir igemde endoskopi ye girenler bizahmet tek tek anlatabilirler mi neler yapıldı,nasıl oldu?
saygılar..
3 ay önce banada yapıldı endoskopi ve inanın ben çok nazlıyımdır kan alınırken bile ağlarımm tabi endoskopi olacağımı duyuncada günlerce ağladım korka korka gittim hastaneye ama işlem bittiğinde kendimi dövecektim korkulacak hiç bişey yokk herşeyden tiksinen ben o hortumu bi yuttumbide boğazını uyuşturuyolar spreyle hiç anlamıyosun boğazdan geçişini, gerisi kolay zaten..bi iki kere kuscak gibi oldum öğürdüm ama doktorlar tmm bitti falan derken bi baktım çıkarıyolar...tedirgin olucak korkucak bişey yok hatta insanın tatması gereken bi deneyim diyebilirim
Bende bıkaç kez yaptırdım.llkinde bayıltmadan yaptılar,Off çok kötüydü.
Spreyı ağzıma sıktıktan sonra ağzımın içi şişti sankı,peçete verdıler,yutkunamazsın bunla sıl dedıler.
Sonra yan yattım,ağzıma içi boş düdük tarzında bısı soktular,ısır dedıler,Hortumu ordan gecırıp soktular,tabı ağzımın altına tas gıbı bişi koydular,oraya aksın dıye.
Küçük dile kadar hıssetmıyorsunuz zaten,ama boğaza gelınce öğürmeye başladım,ayy cok kötüydü.bıran once bıtmesını ıstedım.
İkincisinde kolumdan iğne yaıpı bayılttılar,ama hatırlıyorum tabı,sadece gözlerımı acamadım.Sedyede çırpındım resmen,hemşire bağırdı bı rahat dur dıye..
Hepsindede mikrop çıktı,iltihapa neden olandan. :1no2:
Bunu okuduktan sonra daha da korkmaya başladımNapcam bilmiyorum
canım inan ki korkacak bir olay yok ama seni uyutup iğne yapacak bir yerde yaptırman önemli sadece..5 dk sürüyor..bundan mı korkmuşum diyeceksin yaptırınca, babişkoya kızılayda yaptırdık,tavsiye ederim orayı..
canım inan ki korkacak bir olay yok ama seni uyutup iğne yapacak bir yerde yaptırman önemli sadece..5 dk sürüyor..bundan mı korkmuşum diyeceksin yaptırınca, babişkoya kızılayda yaptırdık,tavsiye ederim orayı..
arkadaşlar ben de yaptırdım 2 ay önce florance nightingalede zaten aşağı yukarı heryerde aynı yapıyorlar. Uyutuyorlar damardan ilaç yapıyorlar.Sonrasını zaten hatırlamıyorsunuz çok kısa sürüyor.Gerçekten hiç çekincek bişi yok, ki benim canım çok tatlıdır..Sadece bazı devlet hastaneleri uyutmadan yapıyor o biraz zor olabilir. Baştan sorun eğer uyutuyorlarsa sorun yok
arkadaşlar dün endoskopi oldum öncesi stressliydim. nasıl olacak diye.ama dün oldum ve hiçç bişi hissetmedim uyutulum tabii,diyeceğim sakın korkmayınn çok çok basit bir işlem hiç duymadımmm. olacak ark.lara moral olsun diye yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?