G gzdhkc Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2022 51 8 8 27 14 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gzdhkc #1 mide ağrı şikayetim var endoskopi yaptırmayı düşünüyorum özel hastanede ama biyopsi alırlarsa o sonuç aynı gün içinde çıkar mı ?
mide ağrı şikayetim var endoskopi yaptırmayı düşünüyorum özel hastanede ama biyopsi alırlarsa o sonuç aynı gün içinde çıkar mı ?
Anaymbenana Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Eylül 2022 1.786 864 53 14 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gzdhkc #2 gzdhkc .!.: mide ağrı şikayetim var endoskopi yaptırmayı düşünüyorum özel hastanede ama biyopsi alırlarsa o sonuç aynı gün içinde çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Biyopsi 15 günde çıkıyor devlet hastanelerinde ama ozellerde bilmiyorum
gzdhkc .!.: mide ağrı şikayetim var endoskopi yaptırmayı düşünüyorum özel hastanede ama biyopsi alırlarsa o sonuç aynı gün içinde çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Biyopsi 15 günde çıkıyor devlet hastanelerinde ama ozellerde bilmiyorum
M Merveecn Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2020 1.069 545 73 27 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gzdhkc #3 gzdhkc .!.: mide ağrı şikayetim var endoskopi yaptırmayı düşünüyorum özel hastanede ama biyopsi alırlarsa o sonuç aynı gün içinde çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Evet bir arkadaşım önerdi özel ok hastanesi iyi yapıyor bende araştırdım. Konu açtım yarın orada olacam Allah'ın izniyle uyutularak mide yanması var bende.
gzdhkc .!.: mide ağrı şikayetim var endoskopi yaptırmayı düşünüyorum özel hastanede ama biyopsi alırlarsa o sonuç aynı gün içinde çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Evet bir arkadaşım önerdi özel ok hastanesi iyi yapıyor bende araştırdım. Konu açtım yarın orada olacam Allah'ın izniyle uyutularak mide yanması var bende.