Merhaba arkadaşlar daha önce de bu konudan açmıştım ama net bir konuşma yapamadığımız için tekrar konu açmak istiyorum 4 aydır ishal karın ağrısı şikayeti ve bulantı yaşıyorum bir buçuk ay önce endoskopiye girdim helikobakter tedavisi gördüm günde 7 tane antibiyotik kullandım antibiyotik sonrası bünyem daha da beter oldu ishalim ve bulantılarım devam ediyor gastro doktorum bana kreon diye bir ilaç verdi onda biraz hafifler gibi oldu ama sonra yine devam etti özellikle gastritim çok şiddetli olduğu için karın ağrılarım da devam ediyor ama beni en çok bitiren şu ishal bunun içinde haftaya pazartesi kolonoskopiye gireceğim bu geçmeyen ishal yaşayanlar var mı kolonoskopi bunun bir çözümü olabilir mi yoksa bir bağırsak sendromu falan mı var eğer varsa bu bağırsak hastalığının çözümü var mı bana yazabilir misiniz lütfen.. artık psikolojim de bozuldu bunun için bir de psikiyatriye gideceğim hayatım iyice karardı hiçbir şekilde hayattan zevk alamıyorum eşim de çocuğum da çok mutsuz benim yüzümden iyice bir çıkmaza girdim