işlemler için endişelenmeyin bu size birşey kazandırmaz sonuçların temiz olması için dua edin bunun yerine hem kafanız dağılır işlemleri düşünmezsiniz hemde faydalı olan şeyi yapmış olursunuzyarın annem hem endoskopi hem kolonoskopiye girecek ya bir riski var mıdır bu işlemlerin korkuyorum onun için
yarın annem hem endoskopi hem kolonoskopiye girecek ya bir riski var mıdır bu işlemlerin korkuyorum onun için
yarın annem hem endoskopi hem kolonoskopiye girecek ya bir riski var mıdır bu işlemlerin korkuyorum onun için
Endoskopi de kolonoskopi de yaptirdim. Kolonoskopide uyuttular endoskopi de uyumadim. Bi riski yok diye biliyorum. Bu problem de cikmadi. Annenize gecmis olsunyarın annem hem endoskopi hem kolonoskopiye girecek ya bir riski var mıdır bu işlemlerin korkuyorum onun için
çok teşekkür ederim... kolonoskopide bayılmak istiyor endoskopiye dayanırım diyor...her şeyin riski var ama çok kolay bir işlem.. zaten uyutulacağı için hiç bir şey hissetmez endişe etmeyin.. 3 kere endoskopi olan biri olarak yazıyorum.. çok çok geçmiş olsun..
sevindin sonuçlarınızın iyi çıkmasına :) evet o şurubu kendisi de içti bugünkolonoskopi yaptırdım.bayılıyorsun zaten ,ayıldığında bitmiş oluyor..sonrasında sıkıntısı yok.biraz baş dönmesi mide bulantısı.
ama bunu öncesi çok sıkınıtlı.barsakları bıoşaltmak için iğrenç bir şurup veriyorlar,2-3 şişe kadar..sonrasında da tuvaletten çıkamıyorsun,resmen 3 kg veriyor insan en az..tüm gece wc de sabahladım..şurubu içmesi de dert..
çok şükür sonuçlar iyiydi de:)
başınız sağ olsun... hayır, ciddi bir rahatsızlığı yok zaten bu işlemleri de tedbir amaçlı yaptırıyor. teşekkür ederim...Canım kolonoskopinin hiçbir riski yok. Endoskopinin de.
Ancak mevcut olan bir hastalığı varsa onun daha kötüleşmesine neden oluyor.
Mesela benim rahmetli babamın akciğer hastalığı vardı ancak endoskopi yapmak istediler. Bu aşamada kağıt imzalatmak istediler ki mevcut olan hastalık endoskopiden dolayı ani kötü bir şeye yol açarsa riskleri kabul ediyoruz diye.
Annenin belli bir hastalığı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?