Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorum için teşekkür ederimMerhaba kendi endoskopi sonucumdan yola çıkarak hiatal herni bende de çıktı mide fıtığınız var.Çok ileri düzeyde değilse bir sıkıntı yok.Patoloji alınmış,bende onun sonucunda helicobacter pylori çıkmıstı.15 gün antibiyotik tedavisi gördüm.Patoloji sonucunuza göre doktorunuz sizi yönlendirecek zaten.Geçmiş olsun.
Merhaba çıktı mı biyopsi sonucunuzŞimdiden yapacağınız yorumlar için teşekkür eder, tüm hastalarımıza Allah acil şifalar versin dileklerimi sunuyorum
Evet. Gastrit , enfeksiyon ve helikobakteri pirlo. 14 günlük İlaç tedavisi verdi. Bizmopen (mide koruyucu) ve nidazol ile Tetra(ikisi de antibiyotik). Yan etkileri bende çok çıktı. Düşünün dilim bile şişti. Bugün 7. Gün . Bir haftam kaldı.Merhaba çıktı mı biyopsi sonucunuz
Merhabalar. Öncelikle geçmiş olsun. Kullandiğınız ilaçlarla helikobakteri geçti mi? Umarım ikinci kez ilaç kullanma gereği duymamıssiniz.Merhaba kendi endoskopi sonucumdan yola çıkarak hiatal herni bende de çıktı mide fıtığınız var.Çok ileri düzeyde değilse bir sıkıntı yok.Patoloji alınmış,bende onun sonucunda helicobacter pylori çıkmıstı.15 gün antibiyotik tedavisi gördüm.Patoloji sonucunuza göre doktorunuz sizi yönlendirecek zaten.Geçmiş olsun.
Geçmiş olsunMerhabalar. Öncelikle geçmiş olsun. Kullandiğınız ilaçlarla helikobakteri geçti mi? Umarım ikinci kez ilaç kullanma gereği duymamıssiniz.
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Ben iki basamaklı tedavi gördüm ilk basamakta üçlü antibiyotik tedavisi, bizmopen ve şuruptan oluşuyordu. İkinci basamakta da antiasit ilaçlardan oluşan bir grup ilaç içtim. Sonrasında şikayetlerim yok denecek kadar azaldı. doktor tedaviyi sonlandırdı o günden beri kudret narı kullanıyorum aç karnına sabah. Şimdilik iyiyim çok şükür tekrar antibiyotik tedavisine ihtiyaç duymadımMerhabalar. Öncelikle geçmiş olsun. Kullandiğınız ilaçlarla helikobakteri geçti mi? Umarım ikinci kez ilaç kullanma gereği duymamıssiniz.