Arkadaşlar bende 6 yıl öncesinde sol yumurtalığımda çikolata kisti olduğu söylenmişti bir çok doktora göründüm hepside ameliyat olmam gerektiğini söylemişlerdi ki en son eskişehir osmangazi üniversitesindeki hocalar ameliyata şimdlik lüzum görmediklerini yaşımın daha küçük olduğunu evlendikten sonra çocuk olmazsa o zaman tekrar ameliyat olma fikrini değerlendiriceklerini söylemişlerdi ( ameliyat esnasında sol yumurtalığında alınma riskinden dolayı ) gel zaman git zaman ben evlendim fakat gecen ay başka bir şehirde kadın doğum uzmanına gördündüğümde kistin büyüdüğü ortaya çıktı.en son mandalina kadar olan kist şuan doktorumun söylemesiyle ufak portakal büyüklüğünde ve bu duurm beni çok ama çok üzdü doktorumun tavsiyesi bebekk yapmayı ertelememek normal yolla olmuyorsa tüp bbek tedavisine basvurmak o da olmazsa ameliyat etmek ama benim aklım hala karmakarısık ameliyat olmaktan korkmuyorum ama ameliyat esnasında yumurtalığımın gidecek olma ihtimali beni çok korkutuyor.aslında tam da bu noktada ne ypmalıyım onu da bilmiyorum bu konu ile ilgili bilgisi olanlar benimle fikirlerini paylaşırlarsa cok sevinirim ya da önerebileceğiniz bu dalda uzman bi doktor var mı devlet ya da özel hiç farketmez :'(
Son düzenleme: