Endometrium

ilseng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
441
423
33
29
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 aydır adet olmuyorum. İnanılmaz akıntım var. Bugün jinekolojiye gittim. Muayene ettiler. Raporda endometrium 15 mm uterus doğal douglasta mayi yok sağ over pco sol over pco yazıyor. Polikistik over olduğumu zaten biliyordum fakat endometriuma çok takıldım. Doktor rahimde kalınlaşma var dedi. Bu ne anlama geliyor bilen var mı? Kandan gebeliğe baktı gebelik yok gebe kalmak istiyorum zaten. Ancak doktor ilaç verecekmiş hem akıntı hem de adet olabilmem için. İlaç kullanılırkende ilişki yasakmış. Bu durumu anlayanınız var mı?

Rahim duvari gebelige hazirlik sirasinda kalinlasir eger gebelik olusursa bebek icin uygun ortam. Gebelik olusmazsa adetle o kalinlasan tabaka dokulur. Fakat 15 mm kalin kabul ediliyor benimki 13 iken doktorum ilerde histerskopi yapabiliz dedi bi dusuk yasadim malesef snra islem yapildi. Sorun halledildi. Simdi bekliyorum bende. Kalinlasma hem gebelige engel hemde dusuk sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…