• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık endometrium kalınlaşması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

omurdeniz932

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2020
64
19
3
33
merhaba reglime 7 gün var kadın doğum doktoruna gittim bugun kasığımda gecmeyen agrı var dye. muayene etti ve endometrıum kalınlasmıs 18 mm olmus gebelık olabılır dedı. bnde sordum adet olmadan oncede kalınlasıyor o olablır mı dedım. hayır lokal kalınlasmaydı. o yuzdn gebelık olablır dedım zaten dedı. cıkmaz ama beta hcg yapalım dedı yaptık 0.29 ben 4 gun once yaptrıdım 0.100 cıkmıştı. bugun itibari le 3 katına çıkmıs evet gebe değiılm sonuç negatif ama cok kafam karıstı. dr gunun gecmesını bekle dedı. endometrıum kalınlığı kafamı karıstırdı. bırde bır hafta kala kanda çıkmaz mı beta hcg?

Endometrium kalınlığı güzelmiş gayet...Yumurtlama gününü biliyor musun beta hcg sonucunu ona göre yorumlamak gerekir...Merak ettim gebelik olup olmadığını da yazarsın, inşallah istediğin olur

Endometrium kalınlığı güzelmiş gayet...Yumurtlama gününü biliyor musun beta hcg sonucunu ona göre yorumlamak gerekir...Merak ettim gebelik olup olmadığını da yazarsın, inşallah istediğin olur
takvime gore 15 mayıs yumurtlama günü.beta hcg değisirmi gune göre
inşallah :KK200:

dollenme olduysa yumurtlamadan itibaren 24 saat icinde olmustur canım, kan verdigin gun beta hcg yukselmesi icin daha erken olabilir. Insallah yukselir :KK68:
yumurtlamadan 1 gun sonra dolenme oluyor sonra sanırım 3 -4 gunde yerlesme suresı falan var.ondan mı cıkmadı acaba. ınsaalah cok tesekkur edeırm

dollenme olduysa yumurtlamadan itibaren 24 saat icinde olmustur canım, kan verdigin gun beta hcg yukselmesi icin daha erken olabilir. Insallah yukselir :KK68:
bu kalınlık neden oluyor pekı bılıyormusunuz. normalde en fazla 12 mm falan yazmıslar 18 mm fazla degıl mı sızce de bu sefer de bı hastalık falan olmasın dıye gelıyor aklıma

bu kalınlık neden oluyor pekı bılıyormusunuz. normalde en fazla 12 mm falan yazmıslar 18 mm fazla degıl mı sızce de bu sefer de bı hastalık falan olmasın dıye gelıyor aklıma
Öyle olması gebelik lehine bir bulgu diye biliyorum canım, ama gebelik olmazsa sıkıntı tabi ki, muayeneye gidersin tekrar

Back