ben deneyip kalamayan sanssiz gruptayim malesef ama benim esimde de sorun var. Umarim siz kistle kalabilenlerden olursunuz cunku cevremde de cok kalan varKızlar aranızda bu durumu yaşayıp, doğal yollarla gebe kalan yok mu
Söyle yaklaşık 4 yıldır korunmadık olmadı. Ama ekstra bişey de denemedim. Sonra ameliyat, tüp bebek yine olmadı. Kafam karışık canım napsam diye. Zor geliyor tekrar başlamak, doğal biseyler bakayım diyorum da endometrioziste çok bu tarz şeyler işe yaramıyor gibi. Pcosta işe yarıyor mesela ama endometriozis farklı onu görüyorumben deneyip kalamayan sanssiz gruptayim malesef ama benim esimde de sorun var. Umarim siz kistle kalabilenlerden olursunuz cunku cevremde de cok kalan var
Ben son evre endoluyum,4 cm kisti gecen sene bu zamanlar ultrasonda gorunce ogrendim hem de. Evlenince ilk sene bir de korunmustuk istemiyoruz diye saka gibi. Olmuyormus zatenSöyle yaklaşık 4 yıldır korunmadık olmadı. Ama ekstra bişey de denemedim. Sonra ameliyat, tüp bebek yine olmadı. Kafam karışık canım napsam diye. Zor geliyor tekrar başlamak, doğal biseyler bakayım diyorum da endometrioziste çok bu tarz şeyler işe yaramıyor gibi. Pcosta işe yarıyor mesela ama endometriozis farklı onu görüyorum
Ayniymisiz gibi aslindaBenimde son evre canım. Geçen sene açık ameliyat oldum. Yine tekrarladı. Bizde ilk yıl korunduk meğerse olmuyormuş. Aynen hiç gebelik oluşmadı. Ve eşim için bilemiyorum biz detaylı baktırmadık. Embriyo bı tane orta kalite oluştu. Kafamda soru işaretleriinşallah hepimiz için Rabb'im ol dedikten sonra her türlü olur canım
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın :)Ayniymisiz gibi aslindabenim doktorum almak istemedi kisti simdilik kiste ragmen deniyoruz dediginiz gibi tekrarlamiycaginin garantisi yok. Sag tarafimda benimki, artik sagimda hep bir agriyla yasamaya alistim sanirim. Benim de bir embriyom var saglikli bakalim ne olacak akibeti
Amin hepimiz insallah alalimHadi inşallah güzel sonuçlar alırsın :)