Endometriosis olupta hamile kalmak mümkün

esinay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
27
0
86
Almanya
arkadaslar bendede endometriosis var 20 senedir bu hastalik beni birakmadi
4 kere ameliyat oldum ama artik kesinlikle olmayacagim
her ameliyatda icinde yaralar olusuyor her adet döneminde onlarda sanciyor
baslarda cocuk istedik olmadi bizde tüp bebek tedavisini uyguladik oldu cok sükür
doktorlar kesinlikle hamile kalamazsin iki kanalllarinda kapali dediler normal yolla hamile kalman imkansizin imkansizi dediler
ama doktorlara her zaman inanmamak lazim
cok yollar denedim tedavi yollari cin tedavisi
akupunktur
son olarak almacasi homöopathie
olan bitkisel tedavi faydasini gördüm
bu tedavi bittikten sonra bir ay kirli adet gördüm bir gariplik hissetim kendimde
kendim evde test yaptim birde ne göreyim hamile kalmisim
inanamadim tabii
doktora gittim bana kesinlikle hamile kalamazsin bu bitkisel tedavi sacmadir faydasini göremezsin diyen doktora
tabii sasirdi agzi acik kaldi
bu bitkisel tedavi ile hem agrilarim gitti hemde hamile kaldim
simdi yine bitkisel tedaviye basladim yani homöopathie ye
Allah hepimize acil sifalar versin :Saruboceq:

ingilizcesi ne acaba bare ordan anlasaydik ne bitkisi turkce yazarsan yardimci olmus olursun arkadasim

esinay biraz daha bilgi verirmisin senin aldığın bu ilaç çikolata kisti için mi? yoksa tek bir ilaç var herkes onu kullanarak mı tedavi oluyor.Ayrıca resmini çekip buraya koyabilirmisin.Almanyadan sipariş etmek istiyorum.

lütfen bu bitki tedavisinin içinde hangi bitkiler var bulan var mı ?
2 kez ameliyat oldum endometriozis yüzünden
sonuncuda kalın bağırsağımın bir bölümü alındı , apandistim alındı
buralarada sıçrayıp organlara zarar verebiliyor
berbat bir hastalık
doğum yapınca hastalık geriler diyorlar
ama bekarım böyle bir şansım da yok ,,
lütfen lütfen
nedir bu bitkiler

esinay bu homöopathie için almanyada kime gittin isim verirmisin onunla iletişime geçmek için bir telelfon varmı?

bendede endometriosiz var bu kullandığı bitkinin türkçe adı varmı varsa aktarlardan bulnma imkanımız varmı cvp yazarsan çok sevinirim

bu konuda bilgi sahibi olan varsa lütfen bilgi versin arkadaşlar çok umutsuzum lütfen yardım edin sadece yurt dışından mı bulunur bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…