• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

endometriosis Kisti

Gul Candan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
1
0
1
41
Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya girmek istiyorum. Geçtiğimiz yılın ikinci yarısından itibaren kasıklarımda şiddetli bir ağrı yaşamaya başladım ve artık dayanılmaz bir hal almaya başladığında Doç. Dr. Murat Bozkurt ile yolum kesişti. Fakat ona rastlayana kadar göründüğüm iki doktor tarafından çok korkutuldum. Kanser olduğumu söylediler. Murat Hocam korkulduğu Gibi bir tablo olmadığını ancak ciddi bir rahatsızlık olduğunu ve çok ilerlediğini hemen müdahale edilmesi gerektiğini söyledi. En kısa sürede operasyon günü belirlendi. Ameliyat esnasında kistlerin bağırsaklarıma da dağıldığını ve yumurtalıklarımın birbirlerine yapıştığını gözlemlemiş. Büyük bir ustalık ve uzun saatler süren bir operasyon ile gayet başarılı bir şekilde, sıfır hasar ile kistlerim temizlendi. Sonrasında 6 ay süren suni bir menopoz ile tedavimi devam ettirdi. Hala kendisinin göztemi altındayım ve çok şükür o kıvrandırıcı ağrılarımdan kurtuldum. Bir süre sonra kendisi ile yumurta dondurma işlemine başlayacağız. Murat Hoca kesinlikle para odaklı çalışan bir doktor olmamakla birlikte her zaman naif ve nazik bir duruşa sahip. Onunla tanıştığım ona rastladığım için çok şanslıyım.

Back