Endometrioma hastası olup tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlar

Doghat

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
2
0
34
Sevgili anne adayları, size bu gün aldığım güzel haberimin ardından eğer olursa benim durumumda olanlara kılavuz olmasın için yazmaya karar vermiştim.ben endometrioma (çikolata kisti) yüzünden 1 buçuk sene gebe kalamadım .çatlama iğneler aşılamalar laparaskopi herşey yapıldı. Durum kötü olduğu için laparaskopi de yumurta kalitesini düşünmemek için dokunmadan kapattılar ve tüp bebek tedavisine başladım ve hamileyim. Şükürler olsun dualarımız kabul oldu. Adet dönenlerinden önce şu son 10 aydır ciddi bacak kalça bel kuyruk sokumu ağrısı çekiyordum ve şu 3 gündür şiddetli ağrılarım var tıpkı adet olacakmışım gibi göğüslerim şişti midem hafiften bulanıyor. Allah'ın izniyle bebebeğimi kucağına alırım inşallah ve bütün isteyen herkese Allah hayırlı evlatlarını bir an önce kucaklarına almayı nasip etsin diyorum. Bütün çikolata kisti olan arkadaşlarıma de benim dururum ümit olması temennisiyle sevgiler :)

Kimsenin ilgisini çekmemiş ama benim gibi ağrılı gebelik yaşayanlara endişelerini dindirmek adına yazmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…