-
- Konu Sahibi NalanKarayel
canım benimde çok ağrılarım oluyordu 2 ay soğan kürü yaptım ağrılarım iyice dayanılmaz oldu doktora gittim ameliyat dedi hepsi ilk gittiğim visanne vermişti bende içmeye başladım yaklaşık 15 gündür içyorum inşlh işe yarar 6 ay içmeyi düşünüyorum inşlh benim kistimde küçülürinşallah canım, yeter ki hiç umudunu kesme Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Geçmeseydi benim geçmezdi diye düşünüyorum ağrılardan duramıyordum artık, işe bile gidemez olmuştum. Gerçekten zor günlerdi. Soğan kürü falan da denedim visanne den önce ama hiç kar etmedi. Bu arada visanne ile beraber hiçbir ilaç kullanmadım. Bitkisel ilaçlar da dahil.
inşlh arkadaşım Allah razı olsun senden umut oldun bana çok sıkıntılıyım gerçekten kaç gecedir uyuyamıyorum birde mide bulantısı yaptı bana biraz ruh halimde sıkıntılı ilaçla alakalı sanıyorumaynen işte ben de soğan kürünün hiçbir faydasını göremedim, hatta daha da çok tetikledi. ilacı 6 ay içtikten sonra benim küçülmüştü umarım senin için de şifa olur canım.
evet arkadaşım katlanmak zorundayız hakkımızda hayırlısı olsun çok öpüyorum yine görüşelim iletişimi bırakmayalımAllah hepimizden razı olsun canım, biraz da olsa içini rahatlatabildiysem ne mutlu bana. ilacın yan etkileri oluyor malesef ama katlanmak zorundayız diye düşünüyorum.
sizin adınıza çok sevindim peki dogal yollardanmı oldu yada herhangi bir kür yaptınızmı?Ben Varım kızlar 10 cm sağda ve 5 cm solda kistim vardı ameliyat olmadan hamile kaldım şu an 4 buçuk aylık hamileyim . Allah hepinize nasip etsin inşallah