H HDUYGU Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2008 134 1 96 Konya 16 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi HDUYGU #1 :çok üzgünüm:KIZLAR ARANIZDA ENDEMETRİAL POLİP İ OLUP DA HAMİLE KALAMAYANLAR VAR MI BEN BU YÜZDEN HAMİLE KALAMIYORUM GEBE KALABİLMEM İÇİNDE KÜRTAJ DEDİ DOKTORLAR DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM YARDIM EDİN LÜTFEN:uhm::Saruboceq:
:çok üzgünüm:KIZLAR ARANIZDA ENDEMETRİAL POLİP İ OLUP DA HAMİLE KALAMAYANLAR VAR MI BEN BU YÜZDEN HAMİLE KALAMIYORUM GEBE KALABİLMEM İÇİNDE KÜRTAJ DEDİ DOKTORLAR DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM YARDIM EDİN LÜTFEN:uhm::Saruboceq:
H HDUYGU Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2008 134 1 96 Konya 17 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi HDUYGU #2 Ya neden cevap yazmıyorsunuz
lxuxcian Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2008 276 1 96 Kahramanmaraş 17 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi HDUYGU #3 canım gunaydın merak etme bırazdan yazarlar daha herkes yenı uyandı benım bu kanuyla hıc bı bılgım yok ama lutfen stres yapma bırazdan herkes gelır
canım gunaydın merak etme bırazdan yazarlar daha herkes yenı uyandı benım bu kanuyla hıc bı bılgım yok ama lutfen stres yapma bırazdan herkes gelır
H HDUYGU Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2008 134 1 96 Konya 18 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi HDUYGU #4 Kımseden ses Çıkmadı hala ya neden cvp vermıyorsunuz bana