ben kullandım canım. 31 haftalık gebeyim, bir kaç kez kasılmalar nedeniyle doktorum verdi. ağrıyı da azaltır. bir yan etkisini bilmiyorum. bana olmadı en azından. kasılma karında sertleşme hissediyorsan uzanmaya çalış. bu fitilin gebelikte kullanıldığını başkalarından da duymuştum. geçmiş olsun.
merhaba canım bende 20 haftalıkken kullanmıştım yan etkisini görmedim korkma bişey olmaz faydalı bi ilç o kasılmayı engelliyor azaltıyor inşaALLAH faydasını görürsün bebeğine birşey olmaz kullandığın her ilacın öyle yan etkisine falan takılma boşver zaten çoğu olmuyor bir ihtimal onlar kendini rahat tut ALLAH yardımcın olsun
Merhaba. Yazmiyor evet ama benim doktorumda verdi bana. Benim agrilı kasılmalarım olduğu icin vermişti. Suyu azaltmak icin verildigini daha once de okumustum. Belli bir haftadan sonra su azalması yaptıginı soylemisti doktorum. Ben henuz 18.hafta icinde oldugum icin bi sorun olmaz demisti su açisindan. Kullanıyormusun peki endolu. Eger kullaniyorsan bi sorum olacaktiLutfen bi yorum yapin,bu ve bnzeri bi durumla karsilasan varsa..
Canim ben snra bi dr.a daha gittim o kullanma dedi onermedi.cok kasilirsan bi tane yerlestr kasilmani azaltir ama suyu azaltmaz dedi bnde hic kullanmadm o yuzden.Merhaba. Yazmiyor evet ama benim doktorumda verdi bana. Benim agrilı kasılmalarım olduğu icin vermişti. Suyu azaltmak icin verildigini daha once de okumustum. Belli bir haftadan sonra su azalması yaptıginı soylemisti doktorum. Ben henuz 18.hafta icinde oldugum icin bi sorun olmaz demisti su açisindan. Kullanıyormusun peki endolu. Eger kullaniyorsan bi sorum olacakti
Geçmiş olsun durumunuz nedir benim de 20. Haftamda 1.8 cm di
Bebekte de bendede hiçbir sıkıntı olmadı. 34. Haftada endolu kestik. 36+2 de çocuk normal doğumla doğdu. Endolden bi zarar görmedik. Tek dert çocuğun suyuna dikkat etmeli. Doktor kontrol altinda tutmali. Başka endolun hic zararini gormedim çok şükür. Yavrum 8 aylik oldu yatior şimdi yanimda :) rabbim herkese nasib etsin. Evlatlarinizi korusun24 haftalikken servikal yetmezlik başladı. Ayrıca suyum da çoktu. Aninda hastaneye yatirildim 4 tane gunde endol aldim. Bebegin suyu azaldı çok krtik seviyeye gelince iki tane almaya devam ediorum. Uzun zamandir kullaniyorum. Cok paket bitirdim. Bebegin suyunu toparladik çok şükür. Ama insallah bebek dogdugunda yan etkileri olmaz Bebek icin.
31. Haftaya gelmeme ragmen kötü bi gidisat yok. Cok da guzel gelisio. Ama endol kullandiktan sonra efsane uykum geliyor. Uyumamak icin cin olmak lazım.